James Cameron træthed superhelte avengers / Filmz.dk

James Cameron: Jeg håber på “Avengers”-træthed hos publikum


“Avatar”-instruktør James Cameron kan godt lide Marvels film – men han er træt af dem. 

Han er på vej med fire nye “Avatar”-film og en “Terminator 6”. Og det sker næppe, at instruktør James Cameron kaster sig over superhelte-genren:

”Jeg håber, at vi snart får ‘Avengers-træthed’. Det er ikke, fordi jeg ikke elsker filmene, men altså, kom nu, der er andre historier at fortælle foruden dem om testosteron-mænd uden familier, der laver dødsforagtende ting i to timer, imens de ødelægger byer,” siger Cameron til Vulture.

Dermed går han imod kollegaen Steven Spielberg, der snart bliver superhelte-instruktør – ganske vist hos Marvel-konkurrenterne hos DC Films.

Det samme gælder “Avatar”-skuespilleren Zoe Saldana, der har udtalt, at Hollywood-eliten ikke bør se ned på superhelte-film.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 MystiskeMox 2 år siden

Hvis der laves gode film så skal de nok blive set.
Gravatar

#2 Gorman 2 år siden

Det lyder mere som misundelse. Har stor respekt for Cameron, men dette klæder ham ikke. Bare lav gode film selv og lad publikum bestemme hvad de vil se.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 123456789 2 år siden

MystiskeMox (1) skrev:
Hvis der laves gode film så skal de nok blive set.

Men det gør der bare ikke når folk kun er interesseret i avengers film
Gravatar

#4 SublimeKen 2 år siden

#3
Men Avengers film bliver lavet af Marvel Studios. Marvel Studios har ét fokus...nemlig superheltefilm. De vil aldrig have et andet fokus. At folk kun er interesseret i Avengers film, er vel godt for Marvel, men selvom folk ikke var interesseret i Avengers film, ville Marvel stadig udelukkende kun lave superheltefilm. At Avengers film bliver lavet, går altså ikke ud over tiden der kunne være brugt på andre film, da folkene bag Avengers filmene, altid udelukkende har lavet den slags film.

Folks interesse for Avengers, stopper ikke de andre store filmstudier i at lave gode film i andre genrer. Faktisk bliver de andre studier nødt til at lave gode film, der kan konkurrere med Avengers om publikums interesse, for at blive ved med at kunne tjene penge ind. At det så ikke rigtig er lykkedes dem, er vel ikke Marvels skyld. De andre filmstudier trænger sådan set bare til nytænkning, i stedet for at forsøge og kopiere andres successeer, med forsøg på at lave deres egne cinematiske universer, konstante reboots, remakes og fortsættelser til populære film uden egentlig at lægge det samme arbejde i de fortsættelser, som Kevin Feige fx gør.

Som jeg ser det, er det den gamle måde at tænke på i Hollywood, der holder de andre filmstudier tilbage fra at opnå samme succes som Disney har for tiden
Gravatar

#5 Blandet Landhandel 2 år siden

Pudsigt. Jeg håber på Avatar-træthed hos publikum.
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#3 at din smag er i mindretal gør den vel ikke bedre end andres smag ?
Gravatar

#7 Star Trek fever 2 år siden

123456789 (3) skrev:
MystiskeMox (1) skrev:
Hvis der laves gode film så skal de nok blive set.

Men det gør der bare ikke når folk kun er interesseret i avengers film


Det lugter langt væk af film snobberi, det der
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#8 Johnny42 2 år siden

Rimelig enig med James Cameron. Der bliver lavet alt for mange superhelte-film, der stort set alle sammen er ens, og det bliver kun værre med X-men i MCU. For mig har der kun været 2 gode MCU-film, Captain America : The Winter Soldier, og Guardians of the Galaxy, og så en lang række af middelmådige film, der måske er underholdende nok når man ser dem, men som ikke holder til gentagne visninger.
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 har aldrig helt forstået det med "stort set alle sammen er ens" du mener ligesom, stort set alle action film, alle gysere, alle westerns, alle sportsfilm, alle kærlighedfilm, alle komedier, mere eller mindre er ens og bygget op af de samme grundsten ?
Gravatar

#10 Johnny42 2 år siden

#9 Øhh nej jeg mener ikke at alle film inden for en bestemt genre er ens, og hvis man vil se, hvordan det er muligt at lave forskellige superheltefilm, skal man bare kigge på, hvad Fox har gjort hidtil, med X-men, Deadpool, Logan og forhåbentlig også New Mutants, men det ophører nok desværre når Disney overtager. Og alle Marvels film undermineres af deres såkaldte 'Marvel' humor.

Skriv ny kommentar: