James Cameron og “Titanic”-stjernerne Leonardo DiCaprio og Kate Winslet har bidraget til en fond for den engelske kvinde Millvina Dean, der er den sidste overlevende fra det skæbnesvangre skib Titanic, som sank i 1912.

Dean, som i dag er 97 år, var skibets yngste passager, da hun kun ni uger gammel overlevede katastrofen. Senere tog hendes forældre, der også overlevede forliset, hende med tilbage til England.

Det er fotografen Don Mullan, der har startet fonden for Dean, som har haft svært ved at betale sine regninger til det plejehjem, hvor hun bor. Mullan startede fonden ved at sælge en række fotos signeret af Dean, og efterfølgende opfordrede han folkene bag blockbusteren “Titanic” – som har omsat for over 1,8 milliarder dollars – til at bidrage til fonden, der indtil videre indeholder 30.000 dollars.

Selvom Cameron, DiCaprio og Winslet alle har bidraget, venter Mullan stadig svar fra Céline Dion, hvis temasang “My Heart Will Go On” vandt en Oscar, samt filmstudiet 20th Century Fox.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 filmzkim 14 år siden

De har jo absolut intet at gøre med Titanic, andet end filmen!
Millvina Dean kan jo desuden heller ikke huske noget, hun oplevede som 9 uger gammel!
Gravatar

#12 filmzkim 14 år siden

Og hvorfor har jeg ingen donationer fået af Cameron, DiCaprio & Winslet??
Jeg overlevede filmen...?
Gravatar

#13 Queequeg 14 år siden

Langt ude. Jeg har svært ved at se meningen med at give de overlevende almisser, så lang tid efter det er sket. Det er jo ikke ligefrem pga. ulykken at hun ikke har råd til at bo på det luksus-plejehjem, hendes familie har udvalgt til hende.

...men folk i Hollywood har nu altid været morsomme.

Gravatar

#14 De4_Kia 14 år siden

#6 Du misforstår mig. Det jeg mener med "Hvad så med de andre", er hvad så med alle de andre ældre der ikke kan betale deres regninger, skal de ikke også have hjælp?

#11 Ja jeg tænkte også det samme da jeg læste nyheden.

#13 Nemlig, det er ikke ligefrem pga. af ulykken at hun ikke kan betale sine regninger.
Gravatar

#15 Michael Andersen 14 år siden

"Selvom Cameron, DiCaprio og Winslet alle har bidraget, venter Mullan stadig svar fra Céline Dion, som vandt en Oscar for temasangen "My Heart Will Go On", samt filmstudiet 20th Century Fox."

Oscaren gik til James Horner og Will Jennings. Dion sang bare deres sang :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#16 De4_Kia 14 år siden

Læste lige på TV2:
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-22318005.ht...

At hun aldrig har været gift eller fået børn, og at hun betaler 15.000 kr. om måneden, for at bo på plejehjem. Det er fandme en sindsyg pris! Det er 4 - 5 gange mere end hvad jeg jeg betaler for min lejlighed! Så hun kan da bare gå ud og finde noget billigere

Skriv ny kommentar: