James Cameron og “Titanic”-stjernerne Leonardo DiCaprio og Kate Winslet har bidraget til en fond for den engelske kvinde Millvina Dean, der er den sidste overlevende fra det skæbnesvangre skib Titanic, som sank i 1912.

Dean, som i dag er 97 år, var skibets yngste passager, da hun kun ni uger gammel overlevede katastrofen. Senere tog hendes forældre, der også overlevede forliset, hende med tilbage til England.

Det er fotografen Don Mullan, der har startet fonden for Dean, som har haft svært ved at betale sine regninger til det plejehjem, hvor hun bor. Mullan startede fonden ved at sælge en række fotos signeret af Dean, og efterfølgende opfordrede han folkene bag blockbusteren “Titanic” – som har omsat for over 1,8 milliarder dollars – til at bidrage til fonden, der indtil videre indeholder 30.000 dollars.

Selvom Cameron, DiCaprio og Winslet alle har bidraget, venter Mullan stadig svar fra Céline Dion, hvis temasang “My Heart Will Go On” vandt en Oscar, samt filmstudiet 20th Century Fox.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Baby Strong 14 år siden

Vandt hun en oscar ?

Btw, starten = startet.
Gravatar

#2 Riqon 14 år siden

Ja, jeg kan godt forstå Cameron, DiCaprio og Winslet bidrager til fonden...de har jo været i samme båd :P somebody shoot me ...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Takeshi_K 14 år siden

Vidste ikke at der kun var en sidste overlevende tilbage, well, godt initiativ..
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#4 De4_Kia 14 år siden

På den ene side synes jeg det er rigtig flot. Samt at der stadigvæk findes nogen som tænker på andre. Det er virkelig dejligt at høre, og varmer om hjertet. Men så slutter det også her.

For på den anden side synes jeg ikke det er fair. Nok er hun den sidste overlevende, men det synes jeg ikke gør inde mere speciel end andre. Der findes mange andre som har brug for hjælp, og hvad med dem?

Jeg synes det er flot at der er nogen som gør det her, og respekt til dem. Jeg ville bare ikke kunne give et bidrag uden at tænke: "hvad så med de andre".
Det er lidt som hvis man giver en hjemløs/tikker penge, så kommer der endnu en og kan man så tillade sig at sige nej, når man lige har stået og givet penge til en anden? :)
Gravatar

#5 Kyllingebenet 14 år siden

/care
Gravatar

#6 mikkidk 14 år siden

30.000 $ ud af 1,8 milliard dollars?! Hmmm...

#4: Nu ville du så heller ikke behøve have den frygt, eftersom personen er den sidste overlevende. Så er der jo lissom ikke flere der kan.... dukke op.
Gravatar

#7 KVASAR 14 år siden

"Respekt" . . . James Cameron.
AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#8 Michael Andersen 14 år siden

"Awesome" . . . Michael Bay.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#9 Bohemian 14 år siden

"Nazi" . . . Uwe Boll
Free in serenity.
Gravatar

#10 nathue 14 år siden

"This game is diarrhea coming out of my dick!" . . . James Rolfe aka AVGN

Skriv ny kommentar: