Filmskaberen James Cameron kan i et interview nu fortælle, at han rent faktisk arbejdede på en femte film i den populære “Alien”-saga om de livsfarlige og slimede rummonstre, og havde udset Sigourney Weaver til at vende tilbage – lige indtil at 20th Century Fox besluttede at droppe idéen og i stedet lave “Alien vs. Predator”.

Cameron afslører: ”Jeg begyndte at arbejde på en historie. Jeg arbejdede med en anden forfatter, og Fox kontaktede mig igen og sagde: ‘Vi har det her virkelig gode manuskript til en ‘Alien vs. Predator”, og jeg blev ret vred. Jeg sagde så: ‘Hvis I laver den, så vil I fuldstændig aflive filmseriens gyldighed for mig.’ Fordi for mig var det som ‘Frankenstein møder Ulvemanden’. Det var Universal der bare tog deres aktiver og begyndte at spille dem ud mod hinanden. Så jeg stoppede arbejdet.”

“Alien vs. Predator” viste sig dog at være lidt af en skuffelse for hårde fans af begge filmserier, men Fox tjente nok til at en “AvP 2” skulle være klar i 2007.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 18 år siden

Selvom han måske nok først selv kommenterer det nu, mener jeg helt sikkert at have hørt det før. Måske har de bare været ubekræftede rygter indtil nu, men jeg har i hvert fald hørt, at han arbejdede på et script og stoppede, da Fox ville lave AvP.

Men et vældig godt valg fra Cameron's side og et elendigt valg fra Fox'. Hvordan kunne de dog tro, at AvP ville gøre franchisen bedre, når de stod med James Cameron parat til at lave et script til 5'eren?!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 davenport 18 år siden

hulk!

Det kunne ha været så sweet.. Aliens er den bedste film nogensinde.
Øv, en skidt nyhed at gå til køjs på.. Nu kan jeg sikkert ikke sove..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#3 Kalle Ferm 18 år siden

*LOL* Davenport.
Det er da godt nok trist! Ville meget gerne have set en Alien film mere fra hans hånd!
Opinions are like assholes - everybody has one. - Dirty Harry.
Gravatar

#4 mimic 18 år siden

ikari eller hvem som end skrev det der, sikke en bunke piss du fyrer af,


Alien vs. Predator" viste sig dog at være en skuffelse for hårde fans af begge filmserier...

Tro på det mester, hardcore cans og almindelige moviegoers ku godt lide avp, og dem som virkelig svinnede den til kom med argument som fx aliens livscyklus gik for hurtig, WOW jamen så lad os dog hade filmen på begrund af det, ville hellere selv have set en alien 5 med james cameron helt klart, men avp var okay, havde nogle enkelte mangler som jeg håber de vil rette i en 2.

Og avp smadrede ik noget som helst i franchisen, man kan accepterer den hvis man kan lide den eller lade vær, op til en selv, noget i den stil sagde cameron også da alien 3 blev lavet, manden er et genie og er vist min yndlings instruktør med film som terminator og aliens, men han siger ik altid det rigtige, men hey, bare han snart tager fingeren ud af røven og smider balasten i havet og kommer op og lader være med at filmen fisk og så laver nogle flere klassikere.
Gravatar

#5 filmz-rupert giles 18 år siden

Nu prøver jeg ikke at forsvare Alien vs Predator, da jeg synes det er en halv-dårlig film. Men jeg synes nu også at Cameron skal citeres korrekt. På Aintitcool gav han et interview, hvor han indrømmede, at han faktisk godt kunne lide Alien vs Predator. Jeg er ikke enig med ham, men sådan ligger landet altså.

Selv genier kan tage fejl sommetider
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#6 filmz-Kadann 18 år siden

#4 -

Der er masser af argumenter for hvorfor den film ikke holder, udover alle de huller der er i behandlingen af de to racer.. der er bl.a. dårlig instruktion, dårlige skuespillere og en historie som overhovedet ikke hænger sammen.

Det eneste der faktisk fungerer ok i den film er Alien-effekterne.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 filmz-Bruce 18 år siden

Ja for satan en god deal. AvP af fremfor en Alien 5 af mr. Cameron. Huuuhaaa. Det var sateme et scoop. Damn, what a rush. Får stadig boner på af den fabelagtigt intense dialog og ikke mindst personkarakteriseringerne, som virkelig får een til at føle for hele teamet i AvP. Og de sublime henvisninger til andre alien film, bl.a. knivhakkeriet mellem fingrene, det er jo outta this world. Sådan laver en rigtig fan boy film! Og den professionelle arkæolog, som ved synet af et hvalskelet siger "what is that?". Jo, godt at PWSA's svigermor fik lidt medindflydelse på manuskriptet.

22% på Rottentomatoes, hvem foretrækker ikke en gang stegte grønne tomater fremfor nogle saftige røde.

#4 Tro på det mester, hardcore cans og almindelige moviegoers ku godt lide avp

Satans og her troede jeg, at jeg var hardcore evangelist, efter at have set alle premiererne i Imperial på de to første og så er jeg det ikke alligevel, fordi jeg ikke også sluprer desserten i mig. Øv.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 Slettet Bruger [3329500649] 18 år siden

#4: Nu vil jeg tro at mange af de personer, som har har profiler herinde hører til de "hardcore cans" eller "almindelige moviegoers", og filmen får godt nok også mange tæsk i diverse tråde herinde.

Og som #6 også siger, så er der mange argumenter for, hvorfor filmen ikke er god. Jeg må også tilstå, at jeg sad og rystede på hovedet gennem en stor del af AvP, for mig at se er det værste problem den ekstremt tynde historie, men jo der er da også dem der kan lide den derude et sted.

Det er mit indtryk, at i hvert fald flertallet herinde ikke kan lide filmen...
Gravatar

#9 filmz-gambit 18 år siden

Det eneste højdepunkt er da at de faktisk ku overtale Lance Henriksen til at være med...
Gravatar

#10 Zelle 18 år siden

Dette var desværre bare endnu en grund til AVP aldrig skulle være lavet IMO. Det ville virkelig have været fedt med en Alien 5 med Cameron (Gud) bag roret.
"We're on an express elevator to hell - going down!" - Aliens

Skriv ny kommentar: