Der har længe været snak om, at James Cameron skulle filmatisere den populære manga “Battle Angel Alita”. Filmatiseringen har dog ladet vente på sig, da Cameron har haft travlt med “Avatar” og efterfølgerne dertil.

Se også: James Cameron planlægger at lave “Battle Angel” efter “Avatar 4″.

Sidste år kunne Cameron så afsløre, at planen var at starte på “Battle Angel”, når han var færdig med “Avatar 4”. Planen har dog nu ændret sig igen, da den populære instruktør kan udtale, at han vil starte på “Battle Angel”, når han er i færd med efterproduktionen af “Avatar 3”.

Efter Camerons planer betyder dette, at han vil påbegynde arbejdet på “Battle Angel” i 2017. Det er endnu uvist, om dette kunne være en indikation af, at han ikke alligevel har tænkt sig at lave “Avatar 4”, men i stedet vil stoppe efter tre film.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 KasperBS 4 år siden

Han burde have stoppet efter den første.
Gravatar

#2 henrique406 4 år siden

KasperBS (1) skrev:
Han burde have stoppet efter den første.


Håber aldrig han stopper, slet ikke efter den første ;-)
Gravatar

#3 123456789 4 år siden

Amen det jo lige rundt om hjørnet :)
Gravatar

#4 Riqon 4 år siden

Når jeg tænker på, hvordan Filmz har afvist flere af mine indsendte nyheder, fordi de var nogle dage for gamle, så undrer jeg mig lidt over denne nyhedshistorie, som mere eller mindre bare gentager, hvad vi hørte sidste år. :p (Den lille detalje, der så åbenbart gør denne gamle nyhed "ny" er, at han laver den før Avatar 4 i stedet for efter.)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 Mads47 4 år siden

Hm Avatar 2 kan vi så forvente at Pocahontas, ups jeg mener Neytiri. Rejser med tilbage til Jorden sammen med Jack. Nå det bliver dejligt at se den mest overvurderet film få flere unødvendig efterføler. Vil sku heller se Cammeron kaster sig over Battle Angel her og nu, eller hvis han virkelig vil bruge kræfter på et Franchise så lad det dog være Terminator serien. Den kunne godt bruge en kærlig hånd, selv om jeg håber på at T5 nok skal gøre op med T3.
Gravatar

#6 Morpheus 4 år siden

Genså faktisk lige Avatar i går, for 4. gang. Jeg elsker den squ. Det er en rigtig underholdende eventyr film, der kommer alt for lidt af. Den er fantastisk lavet og man bliver virkelig suget ind i universet. Jeg glæder mig til både 2 og 3!
Gravatar

#7 Simm 4 år siden

Synes Avatar er voldfed, men jeg kan ikke rigtig forlige mig med tanken om at der skal komme yderligere tre film i den franchise. Der skal være nogle seriøse twists på historien, hvis den skal holde interessen hos mig i hvert fald.

Det bliver vel nogenlunde sådan her:

Avatar: De gode vinder - men ondskaben lurer!
Avatar 2: De onde slår tilbage!
Avatar 3: De gode vinder igen!
Avatar 4: Jack og Neytiris børn redder Pandora - men ondskaben lurer!

... og så kommer Disney på banen.. Så får vi 5, 6 og 7'eren ;)
Nej, jeg vil da gerne se Avatar 2 .. Men så må Cameron for min skyld godt lave Battle Angel efterfølgende.
Gravatar

#8 SiniSael 4 år siden

manden har lavet sit definerende eops - Dybet - siden er det gået ned af bakke imo, indrømmet gik relativt sløvt ned af bakke med T2, men så tog det fart!

Han skal da overhovedet ikke pille ved Battle Angel!

Og så kritisere han det seneste brug af 3D ?!? Manden kan da overhovedet ikke selv bruge sin egen teknologi - fuck der er mange fejl med 3D scenerne i Ava-hontas...

men igen det er jo bare min mening ^^,
Gravatar

#9 Salene 4 år siden

Ligegyldig Lorte info^^ Den ka vi ta op igen om 5 år, hvis manden stadig lever.
Gravatar

#10 Chucara 4 år siden

Seriøst? 4 Avatar film? Troede 'kun' der kom 3, hvilket er rigeligt - der var jo ikke engang historie nok til én film.

Skriv ny kommentar: