20th Century Fox havde reserveret datoen d. 21. december i 2018. Det lignede premieredatoen til “Avatar 2”. Men det kommer ikke til at ske – vi får ikke mere “Avatar” før tidligst i 2019.

Se også: ”Avatar”-stjerne: Handlingen foregår otte år senere i “Avatar 2″

Det er instruktør James Cameron selv, der nu afliver idéen om en “Avatar 2” i 2018:

Altså det kommer ikke til at ske i 2018… Det, som folk må forstå, er, at det her er flere udgivelser. Vi laver ikke ‘Avatar 2’. Vi laver ‘Avatar 2, 3, 4 og 5’. Det er et episk foretagende,” siger Cameron til The Star.

Dermed ser det ud til, at Cameron insisterer på at gøre, som Peter Jacksom gjorde det med “Ringenes herre”-trilogien, hvor alle filmene blev optaget på én og samme gang.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 CaGoDa 5 år siden

Det er da efterhånden en joke med disse efterfølgere til Avatar
Gravatar

#2 Mr AC 5 år siden

Avatar 1 var fed, men det var mest som en tech-demo af hvad 3D i biografen kan - selve historien har vi nok alle fået slået fast er Pocahontas på en anden planet.

Medmindre der kommer noget af tilsvarende episk historie med en gedigen udvidelse af hele filmuniverset, så det kan måle til med Ringenes Herre eller Star War, så bliver det 4 meget flotte film uden indhold... der tror jeg at den gennemsnitlige biografgænger står af efter senest Avatar 3

I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#3 Mads47 5 år siden

Det her ender ligesom Half-Life 3, det sker aldrig og hvis det gør så kommer det kun til at skuffe. Forskellen her er folk er hyped ang. HF3, folk er ligeglad med Avatar.
Gravatar

#4 Silver666 5 år siden

Mads47 (3) skrev:
Det her ender ligesom Half-Life 3, det sker aldrig og hvis det gør så kommer det kun til at skuffe. Forskellen her er folk er hyped ang. HF3, folk er ligeglad med Avatar.
arrrhhh nu er der langt fra et spil some Half Life 3 som jo aldrig er blevet officielt annonceret til Avartar filmne som jo alt efter hvad vi har hørt tydeligvis nok skal se dagens lys.
At jeg så personlig overhovdet ikke er intresseret i disse film er en anden sag.
Avatar var fandens flot og filmhistorie inden for 3D.
Men ellers ikke noget specielt strorywise
Gravatar

#5 Sir_cumalot 5 år siden

Få nu bare kvalt denne film ide. Drop Avatar 2,3,4,5,6,7,8

Hvis vi skal gå udfra det bliver i samme hastighed, når jeg ikke at opleve 3'eren i min tid.
Gravatar

#6 BlackJesus 5 år siden

Har du læst artiklen? Han laver alle filmene på samme tid og nok derfor de er forsinket. Så når/hvis først Avatar 2 udkommer, udkommer de andre film formentlig 1-2 år efter 2'eren.

Forresten så tror jeg alle kan forvente noget stort når de nye Avatar kommer. James Cameron laver altid noget specielt.

Hvis det ikke nyt teknologi vi skal opleve i Avatar 2, er jeg sikker på historien er 10 X bedre end i Avater (1)
Gravatar

#7 Geekalot 5 år siden

Hvis han så venter med at få dem til at udkomme 60 år efter hans død, så jeg tilfreds :)

Skriv ny kommentar: