Efter James Camerons eventyrlige sci-fi-actionfilm “Avatar” blev et gigantisk hit verden over, har der været en del rygter om, hvad instruktøren ellers kunne finde på at kaste sig over. Det viser sig så nu, at det eneste, Cameron vil instruere, er mere “Avatar”.

Se også: James Cameron når det dybeste punkt i havet.

Cameron har udtalt, at han ingen interesse har i hverken at instruere eller producere andre film fremover, medmindre der er tale om “Avatar”, hvor han ser sig selv instruere både den anden, tredje og muligvis fjerde film.

Der har ellers længe været snak om, at Cameron muligvis ville genforenes med Arnold Schwarzenegger på “Livsfarlig løgn 2”, samtidig med at han ville producere “Terminator 5”, men begge dele er altså nu skrottet fra Camerons side.

Udover “Avatar” har Cameron dog stadig én anden filmisk interesse – dokumentarer. Foruden “Avatar” har den populære filmmager i sinde at fortsætte med sit dokumentar-arbejde, hvoraf han i løbet af de sidste ti år har været med i produktionen af fem forskellige af slagsen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (38)
Gravatar

#11 Kruse 10 år siden

Babo84 (10) skrev:
Rent filmisk kunne man få det indtryk, da avatar-projektet giver ham mange økonomiske muligheder. Måske til at udleve den anden drøm?


Og det var bare ikke helt tydeligt i dit første indlæg, men du har fået det forklaret tydeligt nu :)

Som en lidt side note, så er jeg faktisk ikke sikker på at den næste "Avatar"-film vil blive så store en økonomisk succes. Hypen fra den første film er efterhånden ebbet ud, og en 2'er vil heller ikke have den der "3D-er-spændende-og-nyt", som gjorde at alle bare skulle ind og se den første. Den skal nok enten have en noget lavere budget eller en ny teknologisk udvikling, hvis den skal være sikker på at få stor profit.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#12 Babo84 10 år siden

Kruse (11) skrev:
Og det var bare ikke helt tydeligt i dit første indlæg, men du har fået det forklaret tydeligt nu :)


Det har du så ret i :)


Kruse (11) skrev:
noget lavere budget eller en ny teknologisk udvikling, hvis den skal være sikker på at få stor profit.


Han skal nok finde på et eller andet. Han er en dygtig forretningsmand, så om det bliver mindre eller mere end den første Avatar, kan jeg ærligt slet ikke forholde mig til.
Gravatar

#13 Highland Park 10 år siden

Det kan han sgu ikke være bekendt... han lovede at lave "Battle Angel"!

Kiksmann (2) skrev:
Nå, men mon ikke man skal tage den udmeldes med et gram salt?
http://ordnet.dk/ddo/ordbog?mselect=2756&query=gran
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#14 Hr. Nielsen 10 år siden

Kiksmann (2) skrev:
med et gram salt
Eller måske blot et gran salt;)Kruse (11) skrev:
Og det var bare ikke helt tydeligt i dit første indlæg
Jeg opfattede det nu også som at du Babo84 kritiserede ham for blot at ville tjene penge, som det der drev ham og var hans eneste passion nu. At han har andre passioner end film, synes jeg ikke man kan kritisere ham for. Det er da trods alt mere ærligt at han laver det han brænder for så. At han så lige kommer på banen indimellem for at tjene kassen på en film, så han kan finansere det der virkelig tænder ham, det forstår jeg egentlig godt så, selv om det set fra et *host host* kunstnerisk synspunkt, måske er mindre flatterende. At nyheden så er tåbelig hvis den er sand, er en anden snak.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#15 HighFlyer15 10 år siden

En tredje og fjerde Avatar film?!
Jeg kan ikke engang se at der er nok historie til en 2'er :P
Kedeligt univers i en gammel historie.
Gravatar

#16 jowill 10 år siden

Gaaab mand..
Gravatar

#17 KEiZ 10 år siden

hihi sikke en nyhed.
sikke en gang crap, helt sikkert noget en skribent enten har hørt forkert eller taget ud af en kontekst. han vil gerne lave Avatar og det kommer til at tage rigtigt meget af hans tid i fremtiden, og derfor er det avatar nu og lang tid frem. og bevars er der noget JC har været god til før så er det at lave gode nye historier på gamle flasker T2 & Aliens er gode eksempler og set udfra et filmisk aspekt er der mindst ligeså mange historier i Avatar som der er i StarWars universet, det eneste vi kan være sikre på er at Avatar 2 ikke bliver er bare en gentagelse af etteren bare med flere rumskibe og mere fucked up mennesker der bare vil smadre, er helt sikker på han tager det i helt nye retninger.
tror oprigtigt ikke det er et penge spørgsmål, jeg tror bare hans syntes Avatar er så fuld af ideer, og giver ham muligheder for at skubbe til hvad der er muligt at vise på film nu og fremover 3d fps, og hvad han ellers roder med.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#18 PredatorX 10 år siden

Ingen Battle Angel så... :(
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#19 Lord Beef Jerky 10 år siden

Cameron = retard. Det er min konklusion, og jeg vil have lov til at have den!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#20 Åkepool 10 år siden

Babo84 (8) skrev:
Og det er nok ikke som opvasker hos en pizzeria.


Han er faktisk lige startet på den lokale pizzabiks, her i Hvidovre ;)Kruse (11) skrev:
Som en lidt side note, så er jeg faktisk ikke sikker på at den næste "Avatar"-film vil blive så store en økonomisk succes.


Det er jeg ganske enig i.Lord Beef Jerky (19) skrev:
Cameron = retard. Det er min konklusion, og jeg vil have lov til at have den!


Det får du så lov til, indtil vores veje krydses.

Næ, jeg synes nu bare han skal komme igang med at få lavet/færdiggjort et par überfede blu-ray udgivelser af "The Abyss" og "True lies".
So, at last we meet for the first time for the last time.

Skriv ny kommentar: