Superhelte-instruktøren James Gunn deler liste på 26 film, der er bedre end deres forgængere.

Han har ikke sin egen “Guardians of the Galaxy Vol. 2” på listen. I stedet mener James Gunn, at film som “Blade Runner 2049”, “The Dark Knight” og “Empire Strikes Back” er bedre film end originalerne – “Blade Runner”, “Batman Begins” og “A New Hope”.

To film kan Gunn dog ikke vælge imellem. Der er tale om Ridley Scotts “Alien”, der blev efterfulgt af James Camerons “Aliens” – de er lige gode, mener instruktøren.

Læs også ‘“Blade Runner”-skuespiller: Jeg forstår ikke pointen med “2049”‘.

James Gunn arbejder aktuelt på DC-filmen “The Suicide Squad”, hvorefter han vender tilbage til Marvel og “Guardians of the Galaxy 3”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 sraw rats 2 år siden

Der mangler Terminator 2 på listen eller er det også en equal.

Jeg er syntes ikke Blade Runner 2049, Hellboy II, X2 er bedre end den første film.

Har helt glemt at Desperado er en efterfølger.
Gravatar

#2 Justin 2 år siden

Han mangler Terminator 2
Gravatar

#3 Mads47 2 år siden

Jeg må indrømme at jeg bedre kan lide den første Terminator, i forhold til T2. Ikke at jeg synes den er ring på nogen måder. Men jeg foretrækker Arnold i rollen som en ond Terminator.
Gravatar

#4 SublimeKen 2 år siden

Stort set enig i hele hans liste, bortset fra måske Shrek og Final Destination.

#1

Syntes faktisk godt man kan argumentere for at Blade Runner 2049 var bedre end originalen, men den er selvfølgelig tæt. Tror det er noget jeg vil blive med at ændre min mening omkring.

Der er ingen tvivl i mit hoved om at X2 er bedre end X-men og at Hellboy II er bedre end etteren. Var virkelig skuffet over den første X-men da jeg så den i bio i sin tid men elskede X2. Men sådan er vi så forskellige.

#3

Faktisk ret enig. I mange år kunne jeg bedre lide Terminator 2, men ved gensyn for et par år siden, fandt jeg bare The Terminator mere fængende og original. Der var bare noget over stemningen jeg bedre kunne lide.
Gravatar

#5 Mads47 2 år siden

#4 Ja mit største anke med den første Terminator er den visuelt er outdated i form af dens stop motion. Men som helhed så synes jeg den er bedre.

Skriv ny kommentar: