I forbindelse med lanceringen af kommende DCU-film er James Gunn og Peter Safran i gang med at udse sig instruktører. James Mangold er lige nu i deres sigtekorn.

Instruktøren James Mangold kommer muligvis til at fortsætte inden for superheltegenren. Mangold er  lige nu under forhandlinger med DC Studios om at instruere en ny spillefilm omhandlende den horror-inspirerede superhelt “Swamp Thing”. Går forhandlinger igennem, bliver Mangold den første officielle instruktør i James Gunn og Peter Safrans instruktørgalleri, som står bag den kommende bølge af DC-film. Det fortæller The Hollywood Reporter.

Om forhandlingerne lykkes eller ej, afhænger af skemalægningen. Mangold er til sommer aktuel med den næste film i Indiana Jones-sagaen, “Indiana Jones and the Dial of Destiny”, som udkommer den 30. juni 2023. Efterfølgende instruerer Mangold den kommende Bob Dylan-biopic.

Du kan se traileren til “Indiana Jones and the Dial of Destiny” lige her.

Ved lanceringen af kommende DC-projekter stak “Swamp Thing” ud som en mørkere film iblandt det nye DCU. Dog har Mangold bevist, at han er i stand til at indsætte superhelte i nye kontekster. I 2017 instruerede James Mangold “Logan”, hvor Wolverine-karakteren blev tillagt et mørkere, realistisk udtryk.

Superhelten Swamp Thing blev i 2019 adapteret til en selvstændig serie af gyserinstruktørerne Gary Dauberman og Mark Verheiden. På trods af positive anmeldelser endte serien brat efter én sæson. Serien kan findes på HBO MAX.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: