Produktionen af “Borderlands” er i fuld gang, og nu har vi fået vores første kig på Cate Blanchett som Lilith – sådan da.

“Hostel”-instruktør Eli Roths filmatisering af det populære videospil “Borderlands” startede optagelserne i begyndelsen af april, men siden har der været relativt stille fra produktionens side. Nu er tavsheden endelig brudt, efter “Halloween”-stjernen Jamie Lee Curtis har givet os det første officielle billede af Cate Blanchett i rollen som kryptjægeren Lilith.

Selvom billedet er i sort/hvid, og man kun kan se Cate Blanchetts silhuet, ser det ud som om, at filmen kommer til at lave en noget nær nøjagtig gengivelse af Lilith og hendes faststrakte lokker. Nu mangler vi bare at få et fuldt, farverigt blik på karakteren.

Vi kan se den dobbelte Oscar-vinder spille med i noget af et stjerneensemble, bestående af blandt andre den ovennævnte Jamie Lee Curtis, Jack Black (“School of Rock”), Kevin Hart (“Jumanji: Welcome to the Jungle”), Edgar Ramírez (“The Bourne Ultimatum”) og Gina Gershon (“Face/Off”).

Den Lionsgate-producerede film er skrevet af “Chernobyl”-skaber Craig Mazin, der også står bag HBO’s serie baseret på det fantastiske videospil “The Last of Us”.

Læs også: “‘The Last of Us’-stemmeskuespiller gentager rolle i HBO-serie”

“Borderlands” handler om Blanchetts outlaw Lilith, der samler et noget uortodokst hold bestående af en lejesoldat, en eksplosionsekspert, et muskelbundt, en videnskabskvinde og en robot i forsøget på at finde og redde datteren af universets mest magtfulde mand, Atlas.

Vi afventer endnu en dansk biografpremiere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: