Han er mest kendt for at lægge krop og stemme til Jar Jar Binks i George Lucas’ “Star Wars”-prequels. Og det ødelagde næsten karrieren for Ahmed Best.

Se også: Officielt: Jar Jar Binks lider trist “Star Wars”-skæbne

Særligt kombinationen af at være en sort skuespiller og den mest hadede “Star Wars”-karakter i historien var hård i perioden efter filmene:

”For at være ærlig så er det skræmmende at fejle som sort, fordi vi får ikke mange chancer. Jeg fik ikke en ny chance efter Jar Jar,” siger Ahmed Best til Wired.

Siden har Best dog fået gang i karrieren igen, hvor han har gentaget den kontroversielle rolle, der fik kritik for at være skabt til børnene og salg af legetøj.

Men det var hårdt at komme igennem, imens de andre fra castet blev mere accepteret af publikum:

”Der var mange tårer, der var meget smerte, der var meget lort, jeg måtte forholde mig til. Alle andre fortsatte videre. Alle andre blev accepteret af tidsånden.”

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Star Trek fever 11 måneder siden

"For at være ærlig så er det skræmmende at fejle som sort, fordi vi får ikke mange chancer. Jeg fik ikke en ny chance efter Jar Jar," skrev:


Offerkort, offerkort, offerkort, offerkort, offerkort, offerkort,
Gravatar

#2 henrique406 11 måneder siden

Beklager hvis jeg læser forkert. Men hvor har han gentaget rollen henne? og jeg går ud fra at det er Jar Jar Binks-rollen du omtaler...

Skriv ny kommentar: