Oscar Isaac får selskab af to action-eksperter i den kommende film “In the Hand of Dante”.

“Aquaman”-superhelt Jason Momoa og “300”-stjerne Gerard Butler skal ifølge Deadline spille over for Oscar Isaac, der leder an i den næste film fra Julian Schnabel, instruktøren bag Vincent van Gogh-filmen “At Eternity’s Gate”, der havde Willem Dafoe og ikke mindst Mads Mikkelsen på rollelisten.

Læs også: “‘Aquaman and the Lost Kingdom’-trailer lover treforkskampe, havmonstre og actionfyldte eventyr”

Den kommende film er baseret på Nick Tosches roman af samme titel og fortæller historien om Dantes originale “Den guddommelige Komedie”-manuskript, der dukker op i en sortmarkedssmuglerring i New York Citys farlige undergrund. Videnskabsmanden Nick skal bevise manuskriptets ægthed for mafiaen, men beslutter sig i stedet for at stjæle det. Herfra følger en historie fra et metaforisk Helvede til Paradis, mens en parallel fortælling om Dantes rejse og liv udspiller sig.

Filmen er allerede i produktion i Sicilien, efter det er lykkedes at lave en aftale med foreløbig aftale med skuespillerfagforeningen SAG-AFTRA, hvis strejke ellers har sat Hollywood i tomgang.

Martin Scorsese, der inden længe selv er aktuel med den længe ventede “Killers of the Flower Moon”, er exeucitive producer på filmen.

“In the Hand of Dante” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: