Jason Segel (“Droppet af Sarah Marshall”) og Emily Blunt (“The Devil Wears Prada”) er i afsluttende forhandlinger om at medvirke i den moderne genfortælling af Jonathan Swifts klassiske historie om “Gullivers rejser” fra 1726, som Twentieth Century Fox udvikler. Filmen har allerede Jack Black i titelrollen.

Det formodes, at Blunts medvirken i filmen vil betyde, at hun ikke kan medvirke i den kommende “Iron Man 2” som Black Widow, da hun har kontraktmæssige forpligtelser over for Twentieth Century Fox, som finansierede “The Devil Wears Prada”.

Der arbejdes dog på at planlægge hendes optagelser til filmene, så hun kan medvirke i dem begge, men produktionerne ligger så tæt på hinanden i slutningen af marts og starten af april, at det kan blive meget vanskeligt for hende at medvirke i begge. Der udtrykkes dog optimisme fra Blunts repræsentanter om, at det skulle kunne lykkes.

Filmen vil følge Lemuel Gulliver, en rejseforfatter, der på en opgave i Bermudatrekanten forulykker og flyder i land på en hemmelig ø, der beboes af bittesmå mennesker.

Rob Letterman (“Shark Tale”) skal instruere filmen, der får manuskript af Nicholas Stoller og Joe Stillman (“Shrek”).Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 filmz-TheNthDoctor 13 år siden

Hm...

Fleischer's version er s'gu den eneste, der betyder noget for mig. *gab*

Skriv ny kommentar: