De fleste skuespillere ville sige ja tak til at medvirke i den næste superheltefilm fra Marvel Studios. Bare ikke Jason Statham – det er for let, mener den garvede actionstjerne.

Se også: Trailer: Jason Statham slår på tæven i actionfilmen “Wild Card”

Til The Hollywood Reporter fortæller Statham i forbindelsen med lanceringen af agentkomedien “Spy”, at han er meget mere til gammeldags action. Den Marvel står for, er ingen udfordring:

”Jeg kunne tage min bedstemor og iføre hende en kappe, og så vil de sætte hende foran en green screen, og stuntmænd ville komme og lave alle actionscener. Alle kan gøre det,” siger Statham, der har spillet med i actionfilm som “Snatch”, “The Transporter” og “Fast & Furious 7”.

Jason Statham kan for tiden ses som actionmand i “Spy”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Nakzul 7 år siden

Men at være med i generiske action film kræver super meget talent :D
Gravatar

#2 Snyltetast 7 år siden

Pointen med det hele er vel bare, at han i realiteten er en stuntmand, der også kan lave lidt skuespil, hvor dem, der medvirker i Marvel-film, er rendyrkede skuespillere. Han ser det ikke som en udfordring at deltage i sådan en film, da han ikke på samme måde får chancen for at udføre stunts; men det er nok også fordi, han ikke ser udfordringen i at udføre en god skuespillerpræstation af dramatisk karakter. Efter samme metodik ville hverken Interstellar, Citizen Kane, En Verden Udenfor, osv., osv., være udfordringer.
Gravatar

#3 Captain Marvel77 7 år siden

hvis jeg var skuespiller, ville jeg naturligvis tager de job, der byder sig, men når jeg så blev ældre og mere erfaren , ville jeg nu nok vælge ud, hvilken franchiseres jeg kunne være en del i, og som jeg ville blive husket for, og ikke blot der var med i alle film, og hvis jeg så kunne være en del af en stor franchiser ville jeg gerne gøre dette.

Gravatar

#4 Nagash 7 år siden

#2 - Nu synes jeg så heller ikke ligefrem, at Marvel film flyder rundt i skuespillertalent. Jo, der er skam nogle ganske imponerende skuespillere imellem. Der er dog også nogle, som er betydelig mere tvivlsomme.
Ikke at jeg skal sidde og rose Statham. Han er sgu også tvivlsom nogle gange. Men action kan han finde ud af.

#3 - Ja. Og manden mangler nok ikke penge, så kan man jo tillade sig at være kræsen :-)
Gravatar

#5 Tegningen 7 år siden

Han kunne ellers være en ok Punisher eller Iron Fist.
Gravatar

#6 Snyltetast 7 år siden

#4 Det er jo så en smagssag. Kommenterede i øvrigt overhovedet heller ikke på kvaliteten i skuespillet i Marvels univers. Synes dog Mark Ruffalo, Chris Evan, Chris Hemsworth, Robert Downey, Jr., og Charlie Cox spiller ganske fremragende i deres roller. Derimod kan man godt se på nogle af birollerne, at budgettet primært går til hovedrollerne. :)
Gravatar

#7 Gasivodo 7 år siden

^Enig! Havde Shakespeare bare levet i US af A i 1950'erne;-D
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#8 ThomasArnt 7 år siden

Charlie Cox har også et helt andet setup at arbejde i end de andre marvel helte, så han har tid til karakter udvikling og skuespil, ikke kun actionscener og storbyer der bliver smadret fordi det ser fedt ud.

Derudover tror jeg også Jason Statham ku være en fin Punisher.
Gravatar

#9 SimonHolm 7 år siden

Der er da masser af gode skuespillere med i marvel og også til birollerne.
Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Jeff Bridges, Ben Kingsley, Samuel Jackson, Hugo Weaving, for bare at nævne et par stykker.
Gravatar

#10 Pistolprinsen 7 år siden

Af en eller anden årsag har jeg bare utroligt svært ved at se Jason som en Marvel helt...
...men, jeg tror han vil være forrygende som en Marvel-skurk :-)
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.

Skriv ny kommentar: