Gyseren “Jeepers Creepers” fra 2001 står nu overfor at skulle få sin anden opfølger.

Ray Wise, der spillede Jack Taggart, Sr., som mistede sin yngste søn i “Jeepers Creepers 2”, har i et interview fortalt at han vil stå ansigt til ansigt med The Creeper i endnu en fortsættelse. Han nævner også at Victor Salva vender tilbage som instruktør.

Derudover har Jonathan Breck, som spiller The Creeper, også udtalt sig om projektet. Han siger at det foreløbigt er planlagt at filmen skal optages til sommer, og højst sandsynligt vil have premiere i løbet af 2006. Der er dog endnu ikke skrevet noget manuskript.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 kasper0204 17 år siden

Så har de da lidt travlt...

Men jeg vil gerne se en 3er :D

Synes det er dejlig, hjernedød underholdning ;)
Gravatar

#2 rammy 17 år siden

Stop NU !! De er jo til grin. På trods af at jeg er stor fan af genren så er JC 1 & 2 SÅ dårlige at det gør ondt...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#3 filmz-no015 17 år siden

Det er da spild af penge!
Gravatar

#4 filmz-Exitium 17 år siden

tja jeg synes da de forige var rimelig unerholdning
"I dont wanna discuss how my fucking coffee tast like!"
Gravatar

#5 NightHawk 17 år siden

Synes nu "Jeepers Creepers" var ganske solidt lavet. Victor Salva får på finurlig vis blandet en masse stilarter og referencer sammen til en stor morbid pendant, til den stribe af ligegyldige slasher, der kom i kølvandet af "Scream".

Starten af "Jeepers Creepers" er en hyldest til Spielbergs "Duellen", der kort efter glider over i en "Texas Chainsaw Massacre" 70'er gyser-agtig stemning. Senere da The Creeper for altvor blir introduceret, har Salva så de goe gamle EC comics ind over og slutningen er ligså grotesk som de legendariske "Tales From The Crypt".

Hvis man lægger mærke til de to unges tøj, er det tydeligt 70'er stil. Samtidigt kører de rundt i en gammel vogn fra 50/60'erne og det er alt sammen med til at gi filmen et tidsløst præg der gør, at den i mine øjne ret unik, når man sammenligner med andre teengysere.

2'eren var lidt af en skuffelse. Trods det at Victor Salva atter var tilbage i instruktør-stolen, så var det som om filmen manglede ideer. I alt for lang tid foregår handlingen i og omkring en skolebus som er strandet ude på lars tyndskids marker og som The Creeper har belejret. Det virker også som om monstret og effekterne i 2'eren lider under low budget. Ved ikke om det forholder sig sådan, men det hele virker ligsom lidt mere b-agtigt end forgængeren. Dog får man en del mere, at vide om The Creepers mystiske fortid, i nogle ret coole flashback og så er Ray Wise's deltagelse også ganske seværdig.

Dog ser jeg muligheden for, at Ray Wise er med i 3'eren og at han igen skal stå ansigt til ansigt med The Creeper, som værende temmelig umulig. Da 2'eren slutter har man sprunget frem i tiden. The Creeper, som Wise fangede og dræbte hænger som trofæ i hans lade. To drenge skal lige ind og se bæstet som nu, fordi legende forskriver det, pludselig efter et hvist antal år genopstår. Det skriger på sequel. Problemet med Wise ligger i, at han nu er omkring de 80 år og sidder i kørestol. Tror ikke lige man kan lave en særlig spektakulær kamp imellem de to igen, med den baggrund taget i betragtning


Så hellere at Victor Salva laver en prequel i serien, så man kan få uddybet de flashback fra middelalderen man ser i 2'eren.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#6 nielsen84 17 år siden

Fååååk mand.. NICE (:
Det er bare min mening! (:
Gravatar

#7 filmz-d4||3 17 år siden

#5 Meget enig i hvad du siger der..
Især i at det ville være kanon med en film hvor de uddyber historien omkring The Creeper noget mere..

Gravatar

#8 Spade_skuret 17 år siden

De andre film, specielt 2'eren, var ganske underholdende synes jeg, så hvis de bare holder underholdningsværdien, så skal det nok gå.
Jep
Gravatar

#9 filmz-Joe C 17 år siden

#2
-Jeg kan kun evigt give dig ret
Gravatar

#10 [email protected] 17 år siden

#2 det samme her.....hvis man vil have et godt gys så sys jeg de fungerer utrolig godt...de er måske ikke nogle af de bedste film i genren, men de holder;)
Insanity: 'Doing the same thing over and over again and expecting different results' - Albert Einstein

Skriv ny kommentar: