Jeff Bridges er blevet tilføjet rollelisten til Paramount og Marvel Studios’ filmversion af tegneserien om den panserklædte helt “Iron Man”. Filmen har allerede Robert Downey Jr. i hovedrollen som opfinderen Tony Stark, og desuden medvirker Gwyneth Paltrow og Terrence Howard.

Bridges skal spille en tæt forretningsforbindelse til Tony Stark, og som en trofast medarbejder på Stark Industries spiller hans figur en stor rolle i udformingen af Starks liv.

Filmen instrueres af Jon Favreau, og optagelserne er sat til at blive påbegyndt i næste måned i Los Angeles.

“Iron Man” gør klar til kamp i biograferne 2. maj, 2008.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Patriarch 17 år siden

Endu et godt cast member - plejer "...spiller hans figur en stor rolle i udformingen af Starks liv" ikke at betyde "tilsyneladende good guy der bliver forræder?"
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 moulder666 17 år siden

hmm - Robert Downey Jr? Jeg kan rigtigt godt lide ham som skuespiller, men ham som Ironman? Kan ikke lige se det for mig...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 Saenjaina 17 år siden

#1 - Næh. Kan da tænke på mange tilfælde hvor det ikke sker. Ja, det sker ofte og tit forudser man det, hvis det sker. Men der er altså mange gange det heller ikke er tilfældet.

#2 - Også derfor det netop bliver fedt. Synes RDJ er en fed skuespiller og tror kun det kan blive godt. Er edder-spændt.
Gravatar

#4 filmz-kaotmus 17 år siden

Synes Robert Downey Jr er oplagt som den alkoholiserede Stark. Men Iron Man mangler alvorligt gode skurke...
Gravatar

#5 Bohemian 17 år siden

Hvilke fjender har Iron man egentligt??
Hvem er hans nemesis?
Free in serenity.
Gravatar

#6 filmz-kaotmus 17 år siden

præcis. Under den kolde krig var han oppe imod en russisk fyr i en rustning. I 80erne var hans største trussel en finansmand uden superkræfter. Og i 90erne var han sin egen værste fjende. Han har også været oppe imod Mandarin, en asiat med 10 ringe som giver hver sin kraft, og Fin-Fang-Foom, en drage. Men der er nemlig ikke rigtigt nogen mindeværdig skurk, som særligt hører til Iron Man.
Gravatar

#7 Patriarch 17 år siden

Iron Man vs. Hulk
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#8 filmz-UDollar A.K.A. Nino 17 år siden

Kunne de ikke bare låne en af The Avengers skurke, eftersom han selv er en stor del af den gruppe?? Men jeg tror nu de alligevel vil køre den mere på Tony Stark og hans personlige kampe med sig selv, end at de vil fokuser så meget på skurken/skurkene..
Spike: She Shall Look On Him With Forgiveness, And Everybody Will Forgive And Love. He Will Be Loved.
Gravatar

#9 filmz-rupert giles 17 år siden

Jeg mener desværre, at de har tænkt sig at bruge Mandarin. Meget fjollet skurk. Forhåbentlig får de gjort noget interessant med ham. Vi får se.

Castet er i hvert fald rablende vildt. Og så længe Iron Man ikke pisser på Bridges tæppe, så kan jeg ikke se, hvorfor han skulle vende sig imod ham :-)

Mon ikke Bridges nærmest er Morgan Freeman i Batman Begins? Agtigt?
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#10 filmz-Kadann 17 år siden

#8 -

Avengers er nu heller ikke heldige med deres skurke, de er næsten ligeså fjollede som Iron Mans. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: