Jeff Bridges digitaliseres endnu engang. Skuespilleren afslørede, at han vender tilbage til ‘Tron: Ares,’ den tredje ‘Tron’ film, der er sat til udgivelse i 2025 og vil have Jared Leto i hovedrollen.

Bridges afslørede nyheden i Film Comment-podcasten fredag og sagde, at han tog ud i weekenden for at filme en del til treeren og endda var nervøs for at arbejde med en skuespiller som Leto.

“Jared Leto er stjernen i denne tredje film. Jeg ser virkelig frem til at arbejde med ham. Jeg har beundret hans arbejde,” sagde Bridges.

Bridges gentog sin rolle som Kevin Flynn i ‘Tron: Legacy’ fra 2010 efter at have medvirket i den banebrydende videospilsfilm fra 1982. ‘Legacy’ sigtede på at skubbe grænserne for visuelle effekter ved at forynge hans karakter, med Bridges der spillede sig selv og hans yngre avatar. Men Bridges indrømmede, at han ikke var den store fan af resultatet, selvom teknologien helt sikkert er blevet bedre siden da.

“Jeg kunne ikke lide måden, jeg så ud på i den,” sagde Bridges. “Jeg følte, at jeg mere lignede Bill Maher end mig selv. Det var ret bizart.”

Selvom han ikke gav nogen karakterdetaljer eller plottet, sagde Bridges, at filmen denne gang har nogle smukke, virkelige sets og effekter i stedet for udelukkende at være et digitalt mesterværk. Disney bekræftede dog også hans tilbagevenden med et on-set billede af skuespilleren.

‘Tron: Ares’ blev for nylig sat til udgivelse af Disney den 10. oktober 2025. Filmen blev oprindeligt forsinket af forfatternes og skuespillernes strejker, hvor instruktøren Joachim Rønning tidligere afslørede, at over 150 besætningsmedlemmer blev afskediget som følge af forsinkelserne.

Filmen har også ‘Past Lives’-stjernen Greta Lee, Evan Peters, Gillian Anderson, Jodie Turner-Smith, Hasan Minhaj, Arturo Castro, Cameron Monaghan og Sarah Desjardins i rollerne.

‘Tron: Ares’ siges angiveligt at følge Leto som Ares, manifestationen af et almagtfuldt, bevidst computerprogram, der gør sin vej ind i den virkelige verden. De første to ‘Tron’ film, inklusive originalen fra 1982 og den genstartede efterfølger fra 2010, følger en person, der formår at blive suget ind i den computeriserede verden af et videospil. Originalen var en pioner inden for digitale effekter, og genstarten instrueret af Joseph Kosinski var også visuelt dristig og indeholdt også en ikonisk score af elektroniske pionerer Daft Punk.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 BigRaj 1 måned siden

" der er sat til udgivelse i 2015" ??? nok 2025 :-)

Skriv ny kommentar: