Optagelserne til Quentin Tarantinos “The Hateful Eight” begynder til næste år, og den amerikanske instruktør har angiveligt et godt øje til Jennifer Lawrence i en af filmens roller. Det skriver The Collider.

Se også: Ny plakat til Quentin Tarantinos “The Hateful Eight”

Hjemmesiden rapporterer, at det ikke blot er at ønske fra Tarantinos side, men at Jennifer Lawrence også er interesseret i projektet, og at forhandlingerne er i gang.

Der er flere kvindelige roller i filmen, men den eneste i blandt de hadefulde otte er Daisy Domergue, også kendt som “The Prisoner”.

Jennifer Lawrences travle skema kan dog godt sætte en kæp i hjulet på samarbejdet. Skuespillerinden er nemlig tilknyttet David O. Russells “Joy”, og der mangler stadig også at blive lavet yderligere optagelserne på den sidste “Hunger Games”-film.

Der er endnu ingen bekræftet rollebesætning for “The Hateful Eight”, men de rygtede navne tæller blandt andet Bruce Dern, Kurt Russell, Michael Madsen, James Remar, Walton Goggins og Samuel L. Jackson. Filmen har amerikansk premiere i slutningen af næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Baby Strong 9 år siden

Gravatar

#2 rammy 9 år siden

Ja tak! Hun har noget Tarantinos(k) x-factor som Uma Thurman havde det.
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com

Skriv ny kommentar: