Sidste år fortalte Jennifer Love Hewitt, at hun gerne ville have nogle mere actionfyldte roller, og at der især var én figur, hun meget gerne ville spille: Tegneserieheltinden Wonder Woman.

Love Hewitt pointerede i den forbindelse, at hun havde alle de fordele, rollen kræver: Kvindelige kurver, guldarmbånd og en forkærlighed for hovedsmykker.

Se også: Jennifer Love Hewitt vil spille “Wonder Woman”.

Skuespillerindens interesse for rollen er i mellemtiden ikke blevet mindre – tværtimod. Love Hewitt fortæller nu, at hun er “besat” af rollen og kæmper med næb og klør for at komme i betragtning.

”Jeg kæmper virkelig hårdt. Jeg tror, at Warner Bros. er ved at være klar til at lave ‘Wonder Woman’, og jeg vil virkelig gerne spille Wonder Woman. Jeg er besat af Wonder Woman,” udtaler skuespillerinden.

Lynda Carter gjorde rollen som den stærke amazonekriger berømt i 70’erne, og udover Jennifer Love Hewitt har en lang række skuespillerinder været oppe og vende til den formentlig kommende film, deriblandt Megan Fox, Eliza Dushku, Sandra Bullock og Beyonce.

Se også: Beyonce som “Wonder Woman”?Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 moviefan20 11 år siden

En risikabel strategi. Det kan jo være at de finder at hendes besættelse er en smule i overkanten. Personligt kan jeg ikke se hendes fascination i rollen.. er der ikke tale om en lige så flad og uinteressant karakter som manden af stål?
Gravatar

#2 Collins 11 år siden

1# - ".. er der ikke tale om en lige så flad og uinteressant karakter som manden af stål?"

Huh?!?! Nå ja, smag og behag, for den konstatering er jeg absolut ikke enig i!
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Gravatar

#3 filmz-Claudius 11 år siden

Hun virker helt forkert til Wonder Woman. Hellere Sandra Bullock eller Kate Beckinsale. Eller hvis hun er klar til lidt mørkt hårfarve, kunne de jo vælge Uma Thurman - vi ved jo hun om nogen kan spille tough bitch ;)
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#4 Collins 11 år siden

#3

Tror Kate Beckinsale ville være det perfekte valg.
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Gravatar

#5 The Dark Knight 11 år siden

#3 - #4-

Kate Beckinsale er for gammel. Men jeg ville ikke have imod hun tog rollen. Hvad jeg har læst, søger Warner Bros. efter en ung udgave af WW. Mine foreslag ville være:

Megan Fox
Odette Yustman
Sophia Bush
Elisha Cutbert
Jessica Biel

Hvis ingen talent også tæller og man går efter udseende:

Gina Carano (tough bitch over dem alle)
Cheryl Cole
Gravatar

#6 filmz-Claudius 11 år siden

#5

Helt uenig. Wonder Woman skal være en kvinde. Altså en voksen kvinde, ikke chick, pige eller hvilken betegnelse, man nu foretrækker. Desuden er Beckinsale da ikke for gammel. Hun bliver 37 i slutningen af juli. Hun er også den yngste af de tre skuespillere, jeg nævnte - Sandra Bullock er født i 1964 og Uma Thurman i 1970 - men dem sagde du intet til.

Wonder Woman skal være en moden kvinde og egentlig være ganske høj. I hvert fald skal hun udstråle noget autoritet. Både Jennifer Love Hewitt og Eliza Dushku falder på den baggrund. Samme med Elisha Cuthbert og Megan Fox (som efter min mening også falder, fordi hun ikke kan spille skuespil).

Nej, skuespillere, der er oplagte, men som er for gamle til Wonder Woman, er f.eks. Geena Davis eller Sigourney Weaver.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#7 The Dark Knight 11 år siden

#6

Jeg synes bestemt ikke at Jennifer Love Hewitt, Eliza Dushku, Uma Thurman og Sandra Bullock er egnet til opgaven. De bud jeg har givet er efter min mening det bedste valg, hvis det jeg har læst om at WB søger en ung Wonder Woman.
Det med højden kan man altid fixe med film magi.
Samtidigt skulle der jo også være en chance for at der kunne komme en efterfølger med samme skuespiller. Og der ser jeg ikke dine valg realistiske hvis film nummer 2 skulle udkomme i f.eks. 2016
Gravatar

#8 quack 11 år siden

Catherine zeta-jones, Krista Allen eller Jessica Biel
Gravatar

#9 Buzz 11 år siden

Get Famke Janssen to play Wonder Woman
Gravatar

#10 filmz-Claudius 11 år siden

#8, 9

Kirstie Alley er helt klart over aldersgrænsen (født 1951). Catherine Zeta-Jones (1969) er ikke i min bog, men jeg synes til gengæld heller ikke hun passer til rollen. Jeg kunne faktisk godt forestille mig Famke Janssen som Wonder Woman, selv om årene også taler hende lidt imod (født 1964). Jeg er usikker på Jessica Biel. Dels om hun har talentet, men hun virker også forkert til rollen.

Så egentlig hellere Monica Belluci. Hun er lige så gammel som Famke Janssen, men alder synes slet ikke at bide på hende. Eller hvad med Evangeline Lilly (Kate fra Lost)?
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html

Skriv ny kommentar: