Fremtiden for Gal Gadot kan findes både uden for og inden for DC.

Da DC Studios-chefer Peter Safran og James Gunn annoncerede deres nye retning for DCU og præsenterede de første 10 film, stod det klart, at planerne om “Wonder Woman 3” var blevet skrottet. Dog er det ikke nødvendigvis tilfældet. I et interview på Netflix’ Tunum Festival blev Gal Gadot spurgt ind til, hvorvidt hun kommer til at spille Diana Prince igen. Hendes svar var, at der lige nu bliver forhandlet behind the scenes, og når den rette tid kommer, kan man forvente at se skuespilleren som Wonder Woman igen.

Udover at blive adspurgt om fremtiden for Wonder Woman fortalte Gadot også om at være fri til at udforske andre roller uden for DC. Hun synes, det er fantastisk at få lov til at udvikle egne idéer og eksekvere dem. Dog gav hun også udtryk for, at hun ikke foreløbigt kommer til at arbejde i producer-rolle frem for skuespiller. Hendes plan er stadig at være en ‘actress-for-hire’, så hun fortsat spiller med i andres projekter.

I starten af august er Gadot aktuel i Netflix-filmen “Heart of Stone“. Her spiller hun spionen Rachel Stone, som skal redde verdenen fra at blive udryddet af avanceret teknologi. Herudover kan man også se Gadot i den seneste “Fast & Furious”-film: “Fast X”. Her vender hun tilbage i rollen som Gisele Yashar. Dog er der kun tale om en cameo.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: