Gal Gadot er sikker på, at hun skal udvikle “Wonder Woman 3” sammen med den nye DCU-ledelse, men ikke alt tyder på, at det kommer til at ske.

DC’s filmunivers gennemgår noget af en omvæltning i øjeblikket, og det har allerede kostet flere stjerner – heriblandt Henry Cavill og Dwayne Johnson – deres superhelteroller og -franchises. Enkelte filmserier er dog stadig i en form for limbo, hvor vi ikke ved, hvorvidt vi ser dem og deres hovedrolleindehavere igen.

Efter Patty Jenkins fik afslag på sin “WW3”-idé, virkede det som om, vi godt kunne vinke farvel til Gadots version af den heroiske Amazone, men i nye kommentarer har stjernen selv garanteret, at vi nok skal få en tredje film i franchisen at se.

Til ComicBook.com sagde hun: “Hvad jeg har hørt fra James (Gunn) og Peter (Safran) er, at vi kommer til at udvikle ‘Wonder Woman 3’ sammen.”

Lige så sikker lød hun, da hun snakkede med Flaunt Magazine. Her fortalte hun, at hun blev inviteret til et møde med DC Studios-formændene James Gunn og Peter Safran. Gadot citerede makkerparret, der ifølge hende havde sagt til hende: “Du er i de bedste hænder. Vi udvikler ‘Wonder Woman 3’ sammen med dig. Vi elsker dig som Wonder Woman – du har intet at bekymre dig om.”

En ny rapport fra Variety siger dog nu, at Hollywood-stjernens DC-fremtid ikke er helt bekymringsfri alligevel. Ifølge deres kilder er der nemlig ingen planer om endnu en “Wonder Woman”-fortsættelse. Det nærmeste vi kommer, er serien “Paradise Lost”, en oprindelseshistorie om Themyscira, øen hvor Wonder Woman er vokset op. Den foregår dog inden superheltens fødsel, så sandsynligheden for at se Gadot-karakteren dukke op her er ikke stor.

Læs også: “Ny ‘Superman’-, ‘Supergirl’- og ‘Batman’-film på vej: James Gunn løfter sløret for de første 10 projekter i det nye DCU”

De seneste år har set et hav af formodet færdige superhelte gøre comeback i film som “Spider-Man: No Way Home” og “The Flash”, så man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig. Dog tyder Varietys rapport dog på, at vi ikke skal forvente at se et trejde “Wonder Woman”-kapitel foreløbigt.

Gadots interviews fandt sted inden SAG-AFTRA-strejken, der i øjeblikket sætter sit præg på filmverdenen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: