Detaljer om den alvorlige ulykke, som sendte Jeremy Renner på hospitalet i kritisk, men stabil tilstand, er blevet offentliggjort kort efter en opdatering fra stjernen selv.

“Hawkeye”-stjernen kom nytårsdag ud for et forfærdeligt uheld, der ifølge hans repræsentanter resulterede i kvæstelser i brystet og andre skader. Hvor de første detaljer, vi fik om ulykken, ikke fortalte os, hvad der var sket, har flere amerikanske medier, heriblandt Deadline, kunnet dele en beskrivelse af ulykken fra Washoe Countys sherif Darin Balaam, som understreger, at der ikke er tale om en forbrydelse.

Ulykken skete i kølvandet på en vinterstorm, der havde dækket området i knap en meter sne. Renner havde brugt sin Sno-Cat til at frigøre et familiemedlems bil fra sneen. Da det var gjort, havde Renner stået ud af sin Sno-Cat for at snakke med sit familiemedlem, da fartøjet begyndte at rulle. Renner havde forsøgt at nå tilbage i maskinen, og det var ifølge sheriffen her, han blev kørt ned.

Renner har nu selv givet en opdatering fra hospitalssengen på Instagram, hvor han har postet et billede af sig selv med teksten: “Tak for jeres pæne ord. Jeg er for ødelagt til at kunne skrive. Men jeg sender kærlighed til jer alle sammen.”

Du kan se Renners opslag her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: