“1899”-rejsen når desværre ikke til vejs ende.

Der er stadigvæk masser af løse tråde og ubesvarede twists i “1899”, men Netflix lader os desværre hænge. Den internationale sci-fi-serie er nemlig blevet aflyst efter blot én sæson – også selvom serieskabere Baran bo Adar og Jantje Friese havde planer om to sæsoner til.

Dem får vi dog aldrig at se – i hvert fald ikke hos Netflix. Det har Adar og Jantje selv haft den tvivlsomme fornøjelse af at annoncere på Instagram. Du kan se opslaget her.

“Det er med tungt hjerte, at vi er nødt til at fortælle, at ‘1899’ ikke bliver fornyet,” skriver de i deres fælles udtalelse. “Vi ville have elsket at at afslutte denne utrolige rejse med en 2. og 3. sæson, ligesom vi gjorde med ‘Dark’. Men nogle gange udvikler ting sig ikke på den måde, som man planlagde. Sådan er livet. Vi ved, at dette vil skuffe millioner af fans derude. Men vi vil gerne takke jer fra bunden af vores hjerter for, at I var en del af dette fantastiske eventyr. Vi elsker jer. Glem aldrig.”

Serien fulgte en gruppe europæiske migranter på dampskibet Kerberos på vej til USA. Deres rejse forvandles dog til et mareridt, da de opdager Prometheus, et forsvundet migrantskib, drivende rundt på havet.

Serien, der havde flere danske skuespillere om bord, heriblandt Alexandre Willaume, Maria Erwolter og Lucas Lynggard Tønnesen, er desværre ikke et enkeltstående tilfælde af Netflix-aflysninger. Senest oplevede vi i december sidste år, at man også aflyste Mike Flanagans “The Midnight Club”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: