Skuespillerinden Jessica Alba, der portrætterede stripperen Nancy i filmatiseringen af “Sin City” og den usynlige pige i “Fantastic Four”, kan i et interview fortælle lidt om fortsættelserne til begge film.

Selvom “Fantastic Four” havde en forholdsvis pæn succes og at der allerede er blevet lovet en opfølger, er Alba endnu ikke blevet kontaktet vedrørende en 2’er. Hun har dog kontrakt på mindst tre film.

Hvis projketet rykker fremad kan hun dog fortælle lidt om fremtidsplanerne for sin karakter, Sue Storm, og hendes kæreste Mr. Fantastic: ”Gift. Jeg tror de bliver nødt til at blive gift. Jeg ved hvad de første 20 minutter af filmen kommer til at handle om. Det bliver virkelig fedt. De bliver gift. Måske afslører jeg for meget, men ja.” Desuden kan den populære skuespillerinde fortælle, at Sue Storm er en af hendes yndlingsroller.

Robert Rodriguez og Frank Miller arbejder nu på højtryk på den ventede “Sin City 2”, og Alba forventer at vende tilbage som Nancy.

”Robert snakkede med mig om ‘Sin City’… Jeg havde middag med Frank og han fortalte mig, hvad han tror der sker med Nancy. Det er virkelig fedt. Det er noget han er i gang med at skrive,” beretter skuespillerinden. ”Mine forpligtelserer er ‘Sin City’ og ‘Fantastic Four’. Hvis de beder om at lave dem, er det de to ting, jeg helt sikkert vil gøre.”

Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 akerman 12 år siden

det bliver virkelig fedt!

nice ordforråd ellers.
Gravatar

#2 Juhler 12 år siden

Mmmmmmh.... Jessica Alba
Gravatar

#3 kill the bills 12 år siden

Hun er for laekkker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gravatar

#4 filmz-scapuliz 12 år siden

Ja hun er :D hun er også på mit desktop :P
Gravatar

#5 kill the bills 12 år siden

#4 jeg tror lige jeg sprang en sikring.
Gravatar

#6 filt 12 år siden

Jeg vil hellere ha' Monica Bellucci på min desktop (hvilket jeg også har). :)
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#7 filmz-tk-421 12 år siden

tjaeh fantastic four 2, jeg ved ikke rigtig, jeg har ikke set den første endnu, men efter alle de høvl den har fået frygter jeg det værste...

sin city 2, yessir gimme, den bedste film jeg har set i et par år, og glæder mig sindsygt til den extended dvd der kommer til december... og jess hendeselv er jo bare mums

:offtopic
#4 kan du evt. oplyse en url eller noget til det originale billede som udgør din desktop? jeg har ikke været i stand til at finde det i en rimelig opløsning (også gerne flere billeder fra samme serie ;) )
TK-421, why aren't you at your post?
Gravatar

#8 filmz-WSTE_M 12 år siden

(sorry) (fejl)
May the blessing of the Bomb Allmighty and the fellowship of the Holy Fallout,
descend on us all this day, and for evermore.
Gravatar

#9 filt 12 år siden

#7, se hellere her. ;)
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid

Skriv ny kommentar: