Tidligere på året bragte Filmz nyheden, at Ricky Gervais skulle have en cameo i finaleafsnittet af syvende sæson af “The Office”. Nu er Jim Carrey også blevet castet til at gæsteoptræde.

I afsnittet skal Carrey spille en person, der er til et interview for den lederstilling, der bliver forladt af Michael Scott (Steve Carell) – og tilsyneladende afleveret til DeAngelo Vickers (Will Ferrell).

Udover Carrey og Gervais gæster også Will Arnet, James Spader, Ray Romano og Catherine Tate sidste afsnit af den syvende sæson af “The Office”.

Se også: Ricky Gervais får cameo i “The Office”.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Morpheus 12 år siden

Har aldrig set det (jeg ved det, forfærdeligt), men det lyder simpelthen for awesome med så mange sjove gæste skuespillere!
Gravatar

#2 travelogue 12 år siden

Jim Carrey er gæst i finaleafsnittet... Skriv dog dansk :)
(så fik jeg lige afløb for en yndlingsaversion der)
Gravatar

#3 Riqon 12 år siden

The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Bruce 12 år siden

Tadaaaa
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#5 Frederik 12 år siden

Kvaliteten har de sidste år dalet gevaldigt. I forhold til de andre amerikanske sitcoms Parks and Recreation, 30 Rock og specielt Community er det slet ikke op til standard.

Community er genialt, og den igangværende sæson 2 er muligvis noget af det sjoveste tv der nogensinde er lavet. Utroligt forskelligartet cast og et og gennemtænkt spoof på popkultur.

Og så er det vist lidt af et comeback for Chevy Chase :)
Gravatar

#6 simpel 12 år siden

Der findes intet bedre end The Office. Mest geniale TV der nogensinde er lavet.
Tror aldrig jeg har set så mange forskellige personligheder, i en serie som i The Office. Ganske enkelt, geniat
Gravatar

#7 Bates 12 år siden

Frederik (5) skrev:
Kvaliteten har de sidste år dalet gevaldigt.


Helt enig. Jeg skal ellers love for at luften er gået af ballonen de sidste par sæsoner, og decideret tomgang den sidste sæson.

Det lyder dog som et spændende finale afsnit, og jeg skal da helt sikkert se det, men det er som om at The office er blevet overhalet indenom og det skulle ikke undre mig, at stikket bliver trukket snart. En skam når de kunne have stoppet på toppen. Men det er vel efterhånden kutyme i mange serier.
Gravatar

#8 venoe 12 år siden

Ser frem til en god afslutning af serien, men er dog bange for, at "gæsterne" ikke kan ændre, at serien er kørt lidt død, på det seneste.
www.batteri.com

Skriv ny kommentar: