Det tredje eventyr med den lynhurtige Sega-maskot, Sonic the Hedgehog, kommer lige til jul – om to år.

Paramounts “Sonic the Hedgehog 3” har fået sin officielle premieredato: den 20. december 2024. Dermed går der lidt mere end to et halvt år mellem 2’eren, der fik premiere i april i år, og 3’eren. Nyheden kommer gennem “Sonic”-franchisens egen Twitter.

Både “Sonic the Hedgehog” og dens fortsættelse blev succeser hos fans såvel som i billetkontoret med indtægter på hhv. knap 320 mio. dollars og 402 mio. dollars.

Franchisens succes gjorde, at Paramount selv inden 2’erens premiere var trygge ved at annoncere ikke bare 3’eren, men også en spinoff-serie med Idris Elbas’ Knuckles the Echidna i hovedrollen. Serien har dog i modsætning til den kommende film ikke nogen premieredato.

Om “Sonic the Hedgehog 3” kan opnå den samme succes som de to tidligere film bliver spændende at se. Filmen får nemlig premiere i samme weekend som James Camerons længe ventede “Avatar 3”, som uden tvivl også kommer til at trække fans i biografsæderne.

Læs også: “James Cameron vil muligvis ikke instruere ‘Avatar 4 & 5”

Jeff Fowler har indtil videre instrueret begge “Sonic”-film, men det er stadigvæk ikke officielt, om han vender tilbage til instruktørstolen. Der er heller intet officielt på casting-fronten, selvom det forventes at Ben Schwartz, Idris Elba og Colleen O’Shaughnessey vender tilbage for at lægge stemmer til hhv. Sonic, Knuckles og Tails.

Jim Carrey, der i de to hidtidige film har spillet skurken Dr. Robotnik, har siden 2’eren valgt at trække sig tilbage fra skuespil – i hvert fald indtil videre –, men hvad det betyder for karakteren, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

Der er to muligheder: Enten er Jim Carrey med eller osse bliver det en total fiasko.
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: