Joaquin Phoenix er en ustoppelig force i den nyeste trailer til Ridley Scotts “Napoleon”.

Efter at have spillet den moralsk forkastelige Commodus i 2000’s “Gladiator” gør Joaquin Phoenix klar til at indtage sin anden kejserrolle i en Ridley Scott-film. Det gør han denne gang som den umiskendelige franske krigsherre og kejser Napoleon Bonaparte.

“Napoleon” fortæller historien om den historiske herskers kamp til magten og hans endelige fald set gennem linsen af hans ustabile men uimodståelige forhold til sin elskede Josephine, der spilles af “The Crown”-skuespiller Vanessa Kirby. Filmens nyeste trailer lover et actionfyldt drama med fantastiske skud, brutale kampscener og en nådesløs taktikker i front.

“Napoleon” markerer det andet samarbejde mellem Scott og manuskriptforfatter David Scarpa, efter deres veje for første gang krydsedes i 2017-filmen “All the Money in the World”. Dog bliver det ikke sidste gang, de to arbejder sammen. Scarpa har nemlig også skrevet Scotts kommende “Gladiator”-fortsættelse, der har både Paul Mescal, Denzel Washington og Connie Nielsen på rollelisten.

Læs også: “Ridley Scotts ‘Napoleon’ får Director’s Cut på Apple TV+: Kan bliver over 4 timer langt”

“Napoleon” får premiere den 23. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: