En stand-alone-film om Jokeren sat uden for DCEU er som bekendt på vej. DC Films har haft samtaler med Leonardo DiCaprio om titelrollen – men nu er også Joaquin Phoenix med i opløbet om hovedrollen i “The Joker”.

Se også: Martin Scorsese og “Hangover”-instruktør laver “The Joker” for DC Films

Det er The Wrap, der erfarer, at instruktør Todd Phillips (“The Hangover”) har mødtes med Phoenix for at diskutere rollen. Ligesom han også har haft møder med DiCaprio.

Begge står de øverst på ønskelisten hos Phillips og DC Films til rollen, der skal bringe Jokeren tilbage til 1980’ernes Gotham City i en krimi a la Martin Scorsese.

Parallelt med dette nye DC-univers vil Jared Leto stadig fungere som Jokeren i DCEU, hvor han forventes at gentage rollen i “Suicide Squad 2” med premiere i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Mads47 4 år siden

Til at starte med var jeg ikke særlig tændt på stand alone Superhero film ude for DCU, da jeg synes det ville være mærkeligt og forvirrende. Men efter at se en film som Logan der forgår i sit egen lille univers, synes jeg faktisk at det bliver mere og mere tiltalende..især fordi DC's shared Universe ikke har haft en fantastisk start.

Det vil give disse film meget større frihed til at gå de veje de har lyst til, uden at skulle koncentrere sig om at skulle hænge sammen med 20 andre film der kommer i løbet af de næste 10 år. Et problem jeg synes MCU har og på mange fronter har gjord det shared Universe kedeligt og fuldt af ligegyldig film med C liste superhelte.

Kunne godt forstille med Phoenix i rollen, det samme kan jeg med DiCaprio. Jeg glæder mig utroligt meget til disse små standalone film der ikke behøver at forbinde en masse film sammen til et stort makværk.
Gravatar

#2 Snipp 4 år siden

#1 En DiCaprio Joker med Martin Scorsese bagved kunne meget godt gå hen og blive interessant.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 BlackJesus 4 år siden

Joaquin phoenix passer altid godt som skurk.

Skriv ny kommentar: