DC Films har enorm succes med deres origin story om “Wonder Woman”. Nu er de så på vej med en om DC-skurken Jokeren.

Se også: ”Wonder Woman” er nu største origin-succes for en superhelt i USA

Det er Deadline, der erfarer, at DC Films har sat “Hangover”-instruktør Todd Phillips til at skrive et manuskript til “The Joker”, som han også skal instruere.

“The Joker” bliver i udgangspunktet ikke en del af DCEU – hvor “Man of Steel”, “Batman v Superman”, “Suicide Squad” og “Wonder Woman” er samlet – men derimod begyndelsen på et nyt DC-brand, der afviger fra de klassiske DCEU-film.

Derimod bliver “The Joker” en hårdkogt krimi sat i 1980’ernes Gotham City og skal minde lidt om Martin Scorseses film fra perioden; “Taxi Driver” og “Raging Bull”.

Netop Martin Scorsese er tilknyttet som producer på “The Joker”, som ikke vil genbruge Jared Leto i rollen som Jokeren, men vil derimod finde en ny, sandsynligvis yngre Joker-skuespiller.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Star Trek fever 3 år siden

Brug Cameron Monaghan, som Joker. Han klarer den ret godt i Gotham
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 LukeStarkiller 3 år siden

Jeg er meget interesseret i denne film, jeg er især fan af at de ikke vil være en del af DCEU, det giver filmen en hvis form for frihed, og de behøver ikke bruge Jared Leto. Jeg håber virkelig at de går tilbage og kigger på nogle af de store Joker historier som "The Killing Joke" og Arkham Asylum, ikke spillet, men bogen, da de 2 nok har den bedste skildring af Jokeren.
Gravatar

#3 Bjur 3 år siden

#1: Helt enig. Han spiller fantastisk som Joker. Bare ærgerligt det er i så få episoder.

Skriv ny kommentar: