En ny plakat til Ridley Scotts næste storfilm “Napoleon” giver os et nyt blik på Joaquin Phoenix som den franske kejser.

Inden længe rejser vi tilbage til 1700- og 1800-tallets Frankrig for at opleve historien om Napoleon Bonaparte, den franske rebel, general og kejser, der i den grad satte sit præg på verdenshistorien.

Filmen, der tidligere gik under titlen “Kitbag”, skildrer Napoleons vej til magten, fortalt gennem forholdet til hans kone, Kejserinde Joséphine, der spilles af “The Crown”-skuespiller Vanessa Kirby.

Den nye plakat viser os Phoenix’ Napoleon på hesteryg med hævet sabel – formodentlig i optakten til ét af de mange slag, som generalen ledte.

Filmen er skrevet af David Scarpa, Scotts samarbejdspartner fra dramaet “All the Money in the World”. De to har endnu engang stukket hovederne sammen i forbindelse med fortsættelsen til instruktørens klassiker “Gladiator”, som har “Aftersun”-stjernen Paul Mescal tilkoblet.

Læs også: “Eksplosion på ‘Gladiator 2’-set forbrænder 6 medarbejdere”

“Napoleon” får dansk premiere den 23. november, inden den på et senere tidspunkt udkommer på Apple TV+.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: