Den første trailer til Bradley Coopers “Maestro” teaser en rørende fortælling om en af det 20. århundredes største komponister.

Cooper gør sig klar til sin anden spillefilm i instruktørsædet, og ligesom med sin instruktørdebut “A Star Is Born” er det kærlighed og musik, der her træder i forgrunden i.

I modsætning til Coopers første film fortæller “Maestro” en virkelig historie. Den centreres om den ikoniske komponist Leonard Bernstein og hans komplicerede forhold til hans kone Felicia Montealegre.

Den stilfulde trailer giver os en forsmag på Coopers og Carey Mulligans præstationer som hhv. Bernstein og Montealegre, og i både sort-hvid og farve ser vi korte glimt parrets lange liv sammen.

De to stjerner tilsluttes blandt andre af Matt Bomer (“The Nice Guys”), Maya Hawke (“Stranger Things”) og Sarah Silverman (“School of Rock”).

Cooper har skrevet filmen i samarbejde med “Spotlight”-forfatter Josh Singer. Han har derudover også ageret producer sammen med to af tidens største instruktører, nemlig Marin Scorsese og Steven Spielberg.

Læs også: “Bradley Cooper skal spille den klassiske Steve McQueen-karakter Frank Bullitt i ny Steven Spielberg-film”

“Maestro” får premiere på Netflix den 20. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: