Tidligt sidste år blev instruktør Joe Carnahan (“The Grey”) tilknyttet en genindspilning af 1970’er-actionfilmen “Death Wish” (På dansk “En mand ser rødt”), og siden da har han brugt tiden til at skrive manuskriptet til filmen, som han dog nu har valgt at springe fra.

Se også: Joe Carnahan: “Death Wish”-manuskript er klar.

Grunden til, at Carnahan har valgt at droppe projektet, skulle være, at filmselskabet vil have Bruce Willis i hovedrollen, der oprindeligt blev spillet af Charles Bronson, og at Carnahan bestemt ikke er enig i det valg.

Carnahan har på sin Twitter-profil fulgt op på historien og sagt, at selvom han godt kan lide Willis, så mener han ikke, at skuespilleren passer til rollen – det er derfor, han har valgt at forlade projektet, og ikke fordi han har noget personligt imod Willis.

Man holder, hvad man lover, og laver kun de film, man elsker og tror på. Jeg er en kæmpe Bruce Willis-fan, men jeg skrev bare en meget specifik karakter, jeg ikke var villig til at ændre på”, uddyber instruktøren.

Det forventes, at på trods af at Carnahan har forladt projektet, så bliver det stadig til noget, da det har været længe undervejs.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Doom 2: Hell on Earth 11 år siden

Jeg er mest til at de konverterer den til en buddy-movie med hvem som helst af Wayans-brdr. overfor Rob Schneider
Doctor Last Warning
Gravatar

#22 Yellow-TV 11 år siden

Nu vil jeg skrive at Death Wish ikke er en mesterværk når den har fået så mange negative anmeldelser af Roger Erbert og mange flere, så når det ikke er et mesterværk på Bruce Willis godt overtage rollen, det ikke fordi serien vil blive mere ødelagt.
Gravatar

#23 Yellow-TV 11 år siden

Efter Death Wish II og III og 4 og V, vil jeg ikke kalde den for en mesterværk. Thats All.
Gravatar

#24 elsotho 11 år siden

Tja...jeg er jo en gammel årgang, så jeg husker også Death Wish som værende gode :)

Når man har set den nye serie Banshee, hvor Ulrich Thomsen spiller en genial skurk, så ville rollen faktisk passe perfekt til ham...i min verden!

(han taler forøvrigt super Amerikansk!!! Den havde jeg ikke lige set komme:))

Skriv ny kommentar: