John Leguizamo ser tilbage på sin fyring i ‘Spider-Man: Homecoming” og hævder, at han kunne have været indviklet i en retssag mod Sony-studiet over sin castingsproces.

Leguizamo bekræftede tidligere i 2023, at efter at Michael Keaton oprindeligt havde afvist rollen som Vulture, var Leguizamo ved at filme i rollen. Keaton kom dog senere tilbage og blev castet i rollen.

Leguizamo fortalte Business Insider, at enhver anden skuespiller “ville have sagsøgt” studiet for det. “Vi gennemgik en stor forhandlingsperiode, og vi var enige om vilkårene,” sagde han. “Jeg havde ikke underskrevet en kontrakt, men vi var enige. Jeg mener, at det er søgbare vilkår.”

Leguizamo tilføjede, at han ville være åben for at deltage i en anden superhelte-franchise efter den oplevelse, måske endda i DC. “Jeg ville, hvis jeg blev tilbudt The Riddler eller en rolle som den,” sagde han. “Jeg ville vende tilbage til andre franchises. Men så tilbød de mig en lille forsker i filmen. Jeg var sådan, ‘Nej tak. Tak, men nej.'”

Andre roller, som Leguizamo næsten havde var tilsyneladende Stanley Tuccis rolle som Nigel i ‘The Devil Wears Prada’, som han fortryder at have afvist, ‘Happy Feet’ og en birolle i ‘Mr. and Mrs. Smith’.

Skuespilleren fra “Tin Soldier” fortalte Comicbook.com i 2023, at mens Keaton og Sony forhandlede i maj 2016, var han klar til at spille rollen.

“Vi havde forhandlet, og jeg skulle til at spille ham, og de sagde, at Michael Keaton ville have det tilbage, og de spurgte mig, om jeg ville give rollen tilbage” forklarede Leguizamo. “Jeg sagde, ‘Nå, okay, det bliver jeg vel nød til’ De sagde, ‘Nej, vi vil arbejde sammen med dig igen, vi skal …’ Det var det, der skete der. De tilbød mig noget småt til gengæld. Jeg sagde, ‘Nej tak.'”Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: