Traditionen tro fortsætter “John Wick”-filmene med at blive vildere og længere. 4’eren er ikke en undtagelse.

Filmlængden på den kommende “John Wick”-film er netop annonceret. Ifølge Collider kommer filmen til at vare 2 timer og 49 minutter inklusive rulletekster. Efterfølgere i “John Wick”-serien har haft tradition for at have en længere spilletid end den foregående film i serien. Den første film havde en længde på 101 minutter. 2’eren inkluderede 122 minutters højintens action, imens 3’eren op til nu har toppet serien med hele 131 minutter.

Forklaringen kan findes i filmenes forsøg på at ekspandere mulighederne for blodig action. Hovedrolleindehaver Keanu Reeves udtaler selv til Total Film, at “‘John Wick: Chapter 4’ indeholder den største mængde action af alle ‘John Wick’-film, og det siger en del.” Med hidtidige actionsekvenser, som inkluderer natklubsskyderier, knivkastningskatastrofer, ninjaer på motorcykler og Halle Berry i kamp med to hunde, er der høje forventninger til den kommende films actionscener.

Læs også: “‘John Wick’-instruktør Chad Stahelski skal instruere Michael B. Jordan i ‘Rainbow Six'”

“John Wick: Chapter 4” har endnu engang Keanu Reeves i rollen som den pistolsvingende Kung-fu lejemorder, John Wick. Andre tilbagevendende stjerner inkluderer Laurence Fishburne (“The Matrix”-filmserien), Lance Reddick (“Godzilla vs. Kong”), Ian McShane (“Deadwood”). Filmen instrueres af franchise-skaber Chad Stahelski og er skrevet af “Chapter 3”-forfatter Shay Hatten samt “Predators”-forfatter Shay Hatten. Den får premiere i de danske biografer den 23. marts 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: