Michael B. Jordan slår sig sammen med en af tidens mest eftertragtede actioninstruktører på den kommende adaptation af Tom Clancy-romanen “Rainbow Six”.

En fortsættelse til actionfilmen “Without Remorse” er undervejs med John Wick-instruktør Chad Stahelski ombord, rapporterer The Hollywood Reporter.

“Rainbow Six” er ligesom sin forgænger baseret på en Clancy-roman, og hvor den første film fungerede som en oprindelseshistorie for Jordans karakter, CIA-agenten John Clark, vil den kommende opfølger fortsætte hans fortælling.

Da “Without Remorse” fik premiere i 2021 var det direkte på Prime Video som konsekvens af coronapandemien. Paramount sigter dog denne gang efter at give filmen premiere på det store lærred. Intet er dog fastlagt endnu.

Stahelski er en umådeligt populær herre i Hollywood for tiden og har i øjeblikket flere actionfilm i horisonten. “John Wick: Chapter 4” er med sin premiere den 23. marts den næste film i rækken, mens instruktøren også blandt andre har et “Highlander”-reboot og en adaptation af videospillet “Ghost of Tsushima” på vej.

Læs også: “Instruktør bag ‘Ghost of Tsushima’-adaptation vil lave filmen på japansk”

Jordan kan inden længe kalde sig selv for instruktør. Han har nemlig instrueret “Creed III”, det tredje kapitel i “Rocky”-spinoff-franchisen, hvor han også selv spiller titelkarakteren.

Der er endnu ingen premieredato for “Rainbow Six”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: