En ny actionfilm kan forhåbentlig tage sin plads blandt juletraditionerne inden længe.

“Silent Night” er en ny nådesløs actionfilm fra “Face/Off”-instruktør John Woo, der sigter efter at efterlade sit publikum målløs med en mestendels talefri film.

Her møder vi Joel Kinnaman i rollen som en mand, der en skæbnesvanger juledag på tragisk vis mister sin søn i et skyderi mellem nogle bandemedlemmer. “The Suicide Squad”-stjernens karakter bliver selv skudt igennem struben og mister dermed sin stemme. Og det giver altså anledning til en stum film fyldt med eksplosioner, skyderier og masser af Woo-action.

Over for Kinnaman spiller både “X”-skuespiller Scott Mescudi og “Maria Full of Grace”-skuespiller Catalina Sandino Moreno.

Lionsgate står bag filmen, der er Woos første Hollywood-produktion siden 2003-filmen “Paycheck”, der havde Ben Affleck, Uma Thurman og Paul Giamatti på rollelisten. Siden da har han holdt sig produktiv i hjemlandet Kina med flere kinesiske og asiatisk internationale actionfilm.

Læs også: “John Woo frygter indflydelse fra Marvel på unge – ‘Mister viden om film'”

“Silent Night” har endnu ingen dansk premieredato, men kan ses på den anden side af Atlanten den 1. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: