Så skulle det være officielt: Johnny Depp har indgået kontrakt med Disney om at gentage sin rolle som den løjerlige pirat Kaptajn Jack Sparrow i en fjerde “Pirates of the Caribbean”-film, der nu ser til at være under opsejling hos filmselskabet.

Den populære skuespiller er tilsyneladende det helt store trækplaster hos Disney, der samtidig kan annoncere, at Depp også skal spille rollen som indianeren Tonto i deres kommende spillefilmsudgave af “The Lone Ranger”, der ligesom den fjerde “Pirates”-film også skal produceres af Jerry Bruckheimer. Ligeledes skal Depp portrættere den gale hattemager i Tim Burtons udgave af “Alice i Eventyrland”.

Rollerne har Depp fået tilbudt efter, at han hjalp Disney med at tjene samlet 2,6 mia. dollars med de tre film i “Pirates”-serien, som Bruckheimer producerede.

Mens Depp skal spille Tonto i “The Lone Ranger”, der bygger over tv-serien fra 1950’erne af samme navn, har der været spekulationer omkring, hvem der skal påtage sig titelrollen som den maskerede westernhelt.

Ifølge TheSun.co.uk skulle George Clooney være udset til hovedrollen i filmen, der vil genoplive den ikoniske heltefigur, der blev personificeret af Clayton Moore i fjernsynets spæde år.

“The Lone Ranger” er skrevet af Ted Elliot og Terry Rossio, som også skrev de tre “Pirates of the Caribbean”-film.

Ifølge tidligere forlydender skulle “Pirates of the Caribbean 4” angiveligt fungere som et afsluttet forløb i sig selv og ikke være nær så forbundet med de tidligere film i franchisen, hvilket også vil hjælpe på at give produktionen et mere moderat budget. Andre indikationer kunne tyde på, at der også har været fremlagt planer om at lave endnu et stort opsat eventyr, der bl.a. skulle indbefatte en rejse til Atlantis med fantastiske væsner og Jules Verne-inspirerede scenarier.Vis kommentarer (46)
Gravatar

#1 enfilmnørd 14 år siden

Kan gå begge veje, ved ikke helt hvad jeg tror det bliver...
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#2 enfilmnørd 14 år siden

Kan gå begge veje...
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#3 christianhg 14 år siden

Hattemageren lyder spændende. Til helvede med Pirat-filmene.
Are you crazy? The fall will probably kill you.
Gravatar

#4 Bardoboy 14 år siden

Jeg er også kørt død i piratfilmene. Efter den halv dræbende 2'er og endnu være 3'er..
Gravatar

#5 Slettet Bruger [3501997382] 14 år siden

Skidt med piraten, Burton og Depp plejer at ende godt :)
Gravatar

#6 filmz-Tarantinoand 14 år siden

Tim Burton er god, Pirat-filmene er standard-amerikansk lort.
Gravatar

#7 Morpheus 14 år siden

Sådan! Ser stort frem til Pirates 4. Synes de tre første film er kanon god underholdning, især 1'eren. Hvis historien så bliver om Atlantis, er det bare endnu bedre.

Så mangler Geoffrey Rush som Barbossa bare også at komme med. Perfekt. Frygter dog måske at Orlando Bloom skulle få trang til at sige ja til at gentage rollen som Will Turner, hvis han bliver tilbudt den.
Gravatar

#8 Norrah 14 år siden

#7 Will Turner er ude...
Gravatar

#9 filmz-Signe 14 år siden

Uhh, det lyder godt..^^ Pirates filmene er de bedste, og Tim Burton er også bare rigtig god til det med film...
Gravatar

#10 Feodora 14 år siden

Så skete det altså at Depp solgte ud og blev Disney's bitch. Det sgu fandeme trist at se manden spilde dit talent på den måde.
Pirates 4, skrevet af de samme båtnakker som skrev den temmelig ligegyldige 2er og rædsesfulde 3er?Jules Verne? Atlantis?Fy for satan. Hvad har det lige med pirater at gøre? Endnu en gang CGI-Hell på vej. Det er vist en film man godt kan lade være med at se. Samme med The Lone Ranger

#7 Hverken Keira Knightley eller Orblando Gloom kommer tilbage.
I have amnesia and deja-vu at the same time: I think I've forgotten this before.

Say no to Pirates 4!

Skriv ny kommentar: