Johnny Depp har meget at skulle have sagt, når det kommer til “Pirates of the Caribbean”-franchisen. Han er trods alt selveste Jack Sparrow. For hvis det ikke var for ham, havde den kommende “Salazar’s Revenge” set ganske anderledes ud. Den havde nemlig haft en kvinde som skurk i stedet for Javier Bardem i rollen som Salazar.

Se også: Hackere har stjålet “Pirates 5” med krav om løsesum i Bitcoins

Årsagen til Depps modvilje imod en kvindelig skurk skal findes hos Tim Burtons “Dark Shadows”, hvor Johnny Depp også kæmpede imod en kvinde.

Terry Rossio, som har været manuskriptforfatter på alle “Pirates”-filmene, forklarer, hvordan hans version af manuskriptet til den femte film i serien blev droppet:

”Min version blev afvist, fordi den havde en kvindelig skurk, og Johnny Depp mente, at det ville være unødvendigt i forhold til ‘Dark Shadows’, der også havde en kvindelig skurk,” skriver Rossio på sin blog ifølge The Playlist.

“Pirates of the Caribbean 5” var i første omgang planlagt til at få premiere i 2015, hvilket Johnny Depp altså mente var for tidligt for publikum til igen at se ham bekæmpe en kvinde efter “Dark Shadows” fra 2012.

“Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge” får dansk premiere d. 24. maj.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Michael2t 11 måneder siden

Virker umiddelbart som en mærkelig logik. Det er for tidligt at have en kvindelig skurk, men ikke for tidligt at have en mandlig skurk mere? Så meget har folk vel trods alt ikke imod kvindelige skurke. Jeg forstår det ikke.
Gravatar

#2 Geekalot 11 måneder siden

#2 næ tror også sagtens det kunne fungere godt i sådan noget som PotC universet. Vil da også mene det snart er ved at være på tide der kommer en :)
Gravatar

#3 Nagash 11 måneder siden

Geekalot (2) skrev:
#2 næ tror også sagtens det kunne fungere godt i sådan noget som PotC universet. Vil da også mene det snart er ved at være på tide der kommer en :)


Kommer en? Der var jo en. Tia Dalma viste sig jo at være Calypso. Men udover det, så kunne det nu overhovedet ikke gøre noget med en mere.
Gravatar

#4 Geekalot 11 måneder siden

#3 hun var jo som sådan ikke "ond" :)

Skriv ny kommentar: