Hvis Kevin Feige mangler en mandlig stjerne til en kommende MCU-film, så står Jon Hamm klar ved telefonen.

Marvel Cinematic Universe er efterhånden blevet noget af en legeplads, hvor Hollywoods største stjerner kan slå sig løs på det store lærred i farverige actionfilm med superkræfter og badass punchlines. Der er dog altid plads til flere, og i et nyt interview med Screen Rant har den tidligere “Mad Men”-stjerne nu givet udtryk for, at han gerne vil være med, hvis muligheden byder sig.

I forbindelse med et gammelt rygte, om at Hamm ville blive castet som “X-Men”-skurken Mr. Sinister, blev skuespilleren spurgt, om han nærmer sig en rolle i superhelteuniverset:

“Jeg ved det ikke. De beslutninger bliver efterhånden taget på så højt et niveau, i hvert fald over mit løntrin. Jeg ville meget gerne,” understregede stjernen og fortsatte: “Jeg har været fan af Marvel Comics og tegneserier generelt, siden jeg nok var encifret. Jeg tror, der er tonsvis af historier, som jeg er bekendt med i hvert fald, der stadig ikke er blevet fortalt. Forhåbentlig, hvad end deres planer er, omfatter de mig. Men hvis ikke ved jeg, at de har en ret dyb bænk af folk, der står klar til at blive en del af de historier. […] Men ja, jeg håber, at jeg får en chance. Hvem ved?”

Selvom vi ikke foreløbig kan se Hamm i superheltesammenhæng, kan vi i øjeblikket nyde ham som den skumle sherif Roy Tillman i “Fargo”, hvis femte sæson fik premiere i denne uge og kan ses på HBO Max.

Du kan se traileren til “Fargo” Sæson 5 liger her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: