Brendan Fraser har fundet sin første rolle siden årets Oscar-sejr.

Brendan Fraser cementerede sit Hollywood-comeback på fineste vis, da han ved årets Oscar-uddeling stolt og med tårevæddede øjne kunne holde den gyldne statuette sejrsrigt over hovedet som resultatet af sin præstation i Darren Arronofskys “The Whale”.

Læs også: “Den danske Oscar-kandidat er fundet”

For nylig kunne han også ses over for Leonardo DiCaprio og Robert De Niro i Martin Scorseses storfilm “Killers of the Flower Moon”, en film, der blev optaget inden Oscar-succesen.

Siden prisuddelingen har Fraser dog holdt lav profil, når det kom til valg af nye projekter – blandt andet grundet en 118 dage lang strejke – men nu er der gennem Deadline kommet nys om et nyt projekt for “The Mummy”-stjernen.

Han har nemlig tilsluttet sig Searchlight-filmen “Rental Family” fra den japanske instruktør Hikari, der stod bag tre episoder af Netflix’ geniale serie “Beef”.

Filmen fortæller historien om en udslået amerikansk skuespiller i Tokyo, der hyres som den symbolske amerikaner i et japansk firma, der tilbyder lejefamilier. Rollerne, han spiller i andre menneskers liv, bliver begyndelsen på et selvopdagelseventyr.

“Rental Family” begynder optagelser i Japan i løbet af foråret, men der er endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: