The Avengers”-instruktør Joss Whedon er stadig i gang med de afsluttende faser af den kommende superhelt, men ser allerede nu mod fremtiden og “The Avengers 2”, som han er begyndt at snakke om.

Se også: Nyeste “The Avengers”-trailer viser gigantiske rummonstre.

Ifølge Whedon vil den næste film med superheltene samlet skulle byde på mere intimitet mellem de forskellige personer, da man ellers bare vil gentage, hvad der sker i den første film.

Når det kommer til spørgsmålet om, hvordan Whedon vil forsøge at toppe den første film, er svaret derfor klart – ved ikke at prøve. Man skal i stedet gå nye veje, bevæge historien fremad og prøve at være mere personlig.

Om den første film i det hele taget fortjener en efterfølger, kan du selv bedømme, når “The Avengers” rammer de danske biografer 26. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (69)
Gravatar

#1 Kaversmed 10 år siden

Kunne godt lyde som om han fortryder den retning "The Avengers" har taget?.. Lyder lidt som om han undskylder på forhånd og lover en bedre 2'er... eller er det bare mig der får den vibe fra hans udtalelser? :D
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Patriarch 10 år siden

Kunne godt lyde list som når Michael Bay siger at der sal være mindre dårlig humor i Transformers filmene.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 Kruse 10 år siden

Kaversmed (1) skrev:
Kunne godt lyde som om han fortryder den retning "The Avengers" har taget?.. Lyder lidt som om han undskylder på forhånd og lover en bedre 2'er... eller er det bare mig der får den vibe fra hans udtalelser? :D


Den fortolkning kan jeg virkelig ikke genkende. Jeg læser det bare som om at han ved at publikum ikke vil se den samme film gentaget i 2'eren, og det ville være en fejl hvis man forsøgte at gøre dette.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 elwood 10 år siden

Ifølge Whedon vil den næste film med superheltene samlet skulle byde på mere intimitet mellem de forskellige personer

[url= tænker jeg på Black Widow og Iron Man, til den her...[/url]
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 Richard Burton 10 år siden

Det er fordi Meryl Streep er med i 2'eren som Ironlady og det vil selvfølgelig betyde, at der vil komme saftige scener med Downey og hende. Det forlyder, at dette også vil medføre en spinoff, Ironside.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#6 Snyltetast 10 år siden

#1&3 Er enig med #3; han siger blot, at nu har de lavet "én film", så er der ingen grund til at forsøge at lave samme type blot for at lave en fortsættelse - man skal lave en ny film, hvis det skal være noget, der er værd at se på. Nu har de lavet en udpræget actionorienteret film, og skal der laves en mere, så skal den have andre formål.
Gravatar

#7 Bruno 10 år siden

#1 -

Jeg tolker det heller ikke på den måde, men The Avengers er jo filmen, der binder de andre film sammen og næsten alle figurer er blevet præsenteret på forhånd, så der bliver sikkert gang i den fra starten og det er der naturligvis ikke behov for i en toer, hvor man bedre kan udforske forholdet imellem de forskellige figurer.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 Babo84 10 år siden

Jeg kan heller ikke lade være med at læse denne nyhed lidt indirekte. Som om han undskyder for et eller andet, og at man nok ikke skal forvente sig "intimitet" med denne.
Gravatar

#9 Bruno 10 år siden

#8 -

Hvor overraskende. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#10 Moog 10 år siden

#2 Præcis, instant Michael Bay flash back...

Skriv ny kommentar: