Han har før kastet sig over tv-serieformatet tidligt i sin karriere med “Freaks and Geeks” og “Undeclared”. Begge floppede dog fælt og blev aflyst efter blot én sæson. Men tredje gang bliver forhåbentlig lykkens gang for Judd Apatow, der netop har indgået en aftale med Netflix om at lave komedieserien “Love”.

Se også: Netflix laver ny tv-serie om storpolitik i Frankrig

Gillian Jacobs, kendt som Britta Perry fra “Community”, og Paul Rust, der har medvirket i en lang række tv-serier, spiller hovedrollerne i serien. Netflix har foreløbigt givet Judd Apatow to sæsoner af henholdsvis 10 og 12 afsnit.

Siden han brød bredt igennem med ”The 40 Year Old Virgin” er Judd Apatow blevet en af nyere tids største successer inden for komediegenren, hvor han har instrueret og produceret nyklassikere som ”Knocked Up”, “Superbad” og ”Step Brothers”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 dslacker 9 år siden

"Freaks and Geeks" er en af de mest roste TV-serier overhovedet med en IMDB-rating på 9.0 med 70.000 stemmer - Indenfor sin genre tror jeg det eneste, der er i nærheden (blandt kritikere) er My Socalled Life. Er det et flop eller en helstøbt serie (der i øvrigt er rimeligt afsluttet)??? Bizar formulering IMO.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440

Skriv ny kommentar: