Manuskriptforfatteren Justin Marks, der netop har færdiggjort manuskriptet til Disneys kommende live-action filmatisering af Rudyard Kiplings klassiker ”Junglebogen”, skal få “Top Gun 2” op at flyve. Han er nemlig blevet hyret til at skrive efterfølgeren til Tony Scotts actionklassiker fra 1986. Det skriver L.A. Times.

Se også: Scott bekræfter, at han planlægger “Top Gun 2″.

Forberedelserne til filmen gik i hårdknude, da Tony Scott begik selvmord i 2012, men nu ser det altså ud til, at produceren Jerry Bruckheimer har genoptaget projektet. Tom Cruise skulle angiveligt være interesseret i at gentage sin gennembrudsrolle som jægerpiloten Maverick.

Christopher McQuarrie (”The Usual Suspects”) og Peter Craig (”The Town”) har tidligere arbejdet på manuskriptet til “Top Gun 2”, der efter sigende kommer til at handle om brugen af dronefly i moderne krigsførsel.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Thorsen2011 9 år siden

Oh no... forestiller mig en historie uden indhold, en masse CGI og endeløse gæsteoptrædener af gamle figurer fra 1´eren :( Top Gun skal være romantik, action, soldnedgange og corny one-liners - kommer med garanti aldrig til at ske. Denne film skal ikke have en 2´er, vræææææl :(
Gravatar

#2 Gasivodo 9 år siden

Top Gun 2: Attack of the Drones?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#3 Salene 9 år siden

Åhh Nej. Stop nu jer selv Murrica.
Gravatar

#4 Nicki52 9 år siden

Michael Bay bliver garanteret instruktør.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: