Startdatoen for optagelserne til Jurassic World 4 (instrueret af Gareth Edwards) er angiveligt blevet offentliggjorte, da fortsættelsen forbereder sig på at nå sin udgivelsesdato i 2025.

Jurassic World 4 (skrevet af David Koepp) vil indlede en ny æra for Jurassic-franchisen. Optagelserne til Jurassic World 4 er planlagt til at begynde den 31. juli 2024, med Gareth Edwards som instruktør.

Fortsættelsen vil ikke have originale rollebesætningsmedlemmer, hvilket markerer en frisk start for den genstartede franchise.

Efter succesen med de tre tidligere Jurassic World-film blev det annonceret sidste måned, at endnu en fortsættelse er under udvikling med den oprindelige Jurassic Park-manuskriptforfatter David Koepp som forfatter. Filmen siges at være en genstart for franchisen, hvor ingen eksisterende rollebesætningsmedlemmer ventes at vende tilbage.

Nu deler ProductionList.com, at optagelsesstartdatoen for Jurassic World 4 er planlagt til den 31. juli 2024. Denne nye produktionsstartdato følger den nylige bekræftelse af, at skaberen og Rogue One-instruktøren Gareth Edwards vil være instruktør på filmen. Tidligere var Atomic Blonde-instruktør David Leitch i forhandlinger om at instruere fortsættelsen, men de forhandlinger brød sammen. Tydeligvis er filmen nu fuld fart fremad med Edwards.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: