Den nye prolog til “Jurassic World: Dominion” viser os livet som dinosaur for 65 mio. år siden og giver os et kort glimt af en T-Rex på afveje i nutiden.

Oven på hændelserne i “Jurassic World: Fallen Kingdom” er de resterende dinosaurer på fri fod på fastlandet. Selvom den kommende film kommer til at følge det kaos, der er opstået i nutiden, så giver prologen os også et blik på, hvordan dinosaurerne levede i fortiden.

Det nye klip, der er uafhængigt af selve “Dominion”, giver os både et blik på gamle kendinge, men også hele syv nye dino-arter.

Klippet slutter af i nutiden, hvor en T-Rex i bedste “Jurassic World”-stil skaber frygt, imens den hærger en drive-in-bio.

“Dominion” har endnu engang Chris Pratt og Bryce Dallas Howard i hovedrollerne, men vi kommer også til at få et gensyn med castet fra den originale “Jurassic Park”-trilogi. Både Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum er nemlig tilbage i deres respektive roller.

Læs også: “‘Jurassic World 3’-instruktør: Føles som en afslutning på hele franchisen”

Colin Trevorrow, der også stod bag “Jurassic World”, er tilbage som instruktør på Universal-trilogiens afsluttende kapitel.

“Jurassic World Dominion” får dansk premiere den 9. juni 2022.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 sraw rats 2 år siden

Nice. Jeg kan godt lide at de laver T-rex mere korrekt med hår/fjer i datid og den i nutid er skaldet som vi kender den, men det er fordi de har brugt blandt andet frø dna for at lave dem.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 2 år siden

Can't wait - can't wait - can't wait !!!
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: