Den nye prolog til “Jurassic World: Dominion” viser os livet som dinosaur for 65 mio. år siden og giver os et kort glimt af en T-Rex på afveje i nutiden.

Oven på hændelserne i “Jurassic World: Fallen Kingdom” er de resterende dinosaurer på fri fod på fastlandet. Selvom den kommende film kommer til at følge det kaos, der er opstået i nutiden, så giver prologen os også et blik på, hvordan dinosaurerne levede i fortiden.

Det nye klip, der er uafhængigt af selve “Dominion”, giver os både et blik på gamle kendinge, men også hele syv nye dino-arter.

Klippet slutter af i nutiden, hvor en T-Rex i bedste “Jurassic World”-stil skaber frygt, imens den hærger en drive-in-bio.

“Dominion” har endnu engang Chris Pratt og Bryce Dallas Howard i hovedrollerne, men vi kommer også til at få et gensyn med castet fra den originale “Jurassic Park”-trilogi. Både Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum er nemlig tilbage i deres respektive roller.

Læs også: “‘Jurassic World 3’-instruktør: Føles som en afslutning på hele franchisen”

Colin Trevorrow, der også stod bag “Jurassic World”, er tilbage som instruktør på Universal-trilogiens afsluttende kapitel.

“Jurassic World Dominion” får dansk premiere den 9. juni 2022.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 sraw rats 3 dage siden

Nice. Jeg kan godt lide at de laver T-rex mere korrekt med hår/fjer i datid og den i nutid er skaldet som vi kender den, men det er fordi de har brugt blandt andet frø dna for at lave dem.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 3 dage siden

Can't wait - can't wait - can't wait !!!
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?

Skriv ny kommentar: