Instruktør Zack Snyder dukkede op i podcasten Happy Sad Confused for at promovere den kommende anden del af sine Rebel Moon-film for Netflix. I løbet af samtalen spurgte vært Josh Horowitz ham, om der var noget sandhed i, at studiet ønskede Tom Hanks eller Adam Driver til skurkerollen.

“Jeg tror, jeg talte med Adam i telefonen, ja,” sagde han om de rygtede castinger. “Leonardo DiCaprio, jeg talte sammen om det.”

Mens Snyder i sidste ende valgte Jesse Eisenberg som Lex, der spillede over for Henry Cavills Superman og Ben Afflecks Batman, afslørede han, at stjernen fra Titanic “havde faktisk masser af gode ideer, allerede i mødet.”

“Jeg tror, han var sådan: ‘Åh, jeg ved ikke.’ Men han var virkelig klog på materialet og virkelig klog på karakteren,” delte instruktøren. “På mange måder tror jeg, det var ham, der nævnte for mig denne idé om, at Superman skulle kæmpe mod Justice League på et tidspunkt.”

Snyder udforskede DiCaprios idé om, at Superman kunne kæmpe mod sine allierede både i sin film fra 2017, ‘Justice League’, og i ‘Zack Snyder’s Justice League’ fra 2021, som var instruktørens udvidede version på fire timer og to minutter.

‘Batman v Superman’ var ikke første gang, stjernen fra ‘Killers of the Flower Moon’ blev nævnt i forbindelse med at spille i en superheltefilm. David S. Goyer, der var medforfatter på Christopher Nolans Batman-trilogi, fortalte tidligere Horowitz, at DiCaprio også var i opløbet om at spille en rolle i de film.

Manuskriptforfatteren mindedes i 2023: “Jeg husker efter ‘The Dark Knight’, sagde chefen for Warner Bros. ved premieren: ‘Det skal være The Riddler. Leo som The Riddler,’ og sagde til mig: ‘Du skal fortælle Chris, Leo er The Riddler’.”Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: