Justin Bieber formåede næsten at sætte sig i toppen af den amerikanske boxofficeliste i weekendes løb, men på målstregen blev han slået af Adam Sandler.

Sandlers komedie “Mød min “måske” kone”, hvori også Jennifer Aniston og Nicole Kidman medvirker, omsatte for 31 mio. dollars og blev dermed weekendens boxoffice-vinder.

Se også: Trailer til “Mød min “måske” kone”.

Justin Bieber: Never Say Never” var dog godt med og omsatte i sin første uge for $30,2 mio. dollars. 84 % af det beløb blev tjent ind i de over 2500 3D-biografer, filmen blev vist i. Målinger viser, at 84 % af biografgængerne var kvinder, hvoraf størstedelen var under 25 år.

Filmen har kun kostet 13 mio. dollars at producere og må dermed allerede nu betragtes som en succes. Om en evt. efterfølger vil få titlen “Justin Bieber: Never Say Never Again”, må tiden vise…

Se også: Filmz viser live-streaming fra Justin Bieber-forpremiere.

To andre premierefilm satte sig på 3.- og 4.-pladsen – “Gnomeo & Julie” med 25 mio. dollars og “The Eagle” med 8,5 mio. dollars.

Sidste uges nr. 1, “The Roommate”, der er instrueret af danske Christian E. Christiansen, oplevede et fald på 44 % i omsætning og røg ned på 5. pladsen. Filmen har indtil nu hevet 26 mio. dollars i land (budget: 16 mio. dollars).

Se også: Dansk instruktør slår James Cameron i USA.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 X&O 10 år siden

Man kan sige hvad man vil om The Roomate, personligt syntes jeg det ligner lort, men det er sgu' en imponerende udgivelsesstrategi med en premieredato i Superbowl-weekenden, hvor filmens primærepublikum alligevel ikke ser football.

Justin Bieber: Never Say Never har i øvrigt fået dårlige anmeldelser på imdb: ;)
http://www.imdb.com/title/tt1702443/
Gravatar

#2 Franky 10 år siden

X&O (1) skrev:
men det er sgu' en imponerende udgivelsesstrategi med en premieredato i Superbowl-weekenden, hvor filmens primærepublikum alligevel ikke ser football.


Ja det var nok mest derfor den fik medvind i første uge.
Havde alligevel ikke tænkt den strategi ud :)
Gravatar

#3 mr gaijin 10 år siden

Godt, at vi har kvalitetsfilmene fra det amerikanske efterår at lune os på herhjemme i denne tid! For det er nogle sørgelige film, der udkommer i de amerikanske biografer i disse dage. Jeg kan ikke komme i tanke om en seværdig udgivelse i dette år.

Justin Biebers film
Tre elendige romantiske komedier (The Dilemma, No String's Attached, Just Go with It)
The Green Hårnet
Hopkins excorcisme-film

I næste weekend er der "Big Mommas: Like Father, Like Son" og en Roswell-kopi i "I am number four" (som dog kan gå begge veje mht. anmeldelser).

I weekenden efter står den på Nicolas Cage i "Drive Angry" og en ny romantisk komedie med Owen Wilson.

Og det er nogenlunde det.

Vi er godt nok kun 1½ måned inde i det nye år, men jeg tror ikke, at satan selv kunne komme på et værre program. Jeg troede ikke, at jeg skulle bruge dette ord, efter jeg gik ud af børnehaveklassen, men lige nu er det på sin plads: Puuubadder!
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 Bruce 10 år siden

Wow! Bieber og Sandler. Så er agurketiden kommet. Man har drænet posen for film op til Oscar. Hestene skal i stald og slappe af og en velfortjent ferie er indenfor rækkevidde. Hvad har vi på hylderne vi kan smide ud. Repremiere på xXx, Fire Bryllupper og en begravelse eller .... hey, der er noget med Bieber og Sandler her ... det smider vi lige på gaden!
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#5 X&O 10 år siden

Der begynder heldigvis at ske lidt i marts:

4. marts:
Rango
Happythankyoumoreplease

11. marts:
Battle: Los Angeles

18. marts:
Paul

25. marts:
Sucker Punch
Gravatar

#6 mr gaijin 10 år siden

#5 Det er, for mig, alle film, som jeg sagtens kunne finde på at springe over, hvis ikke anmeldelserne overbeviser mig om noget andet.

Der skal nok være een af dem, der er værd at se. Men det er stadig lidt... meh.

Det samme gælder april, hvor jeg holder øje med Joe Wrights nye film, og traileren til "Your Highness" overbevist mig om, at der er et par gode, billige grin at hente. Men det er også det.

Min pointe er bare, at vi må nyde denne periode i danske biografer, mens vi kan, hvor vi får kvalitetsfilm som "King's Speech", "127 Hours", "Black Swan" serveret. Om kort tid står den på slankekur fra Hollywood. Så må vi bare krydse fingre for, at europæisk og asiatisk film kan diske op med nogle godbidder, som vi kan varme os på i den hårde tid.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#7 Bruce 10 år siden

#6 Det nærmest vælter ind med gode disc udgivelser helt frem til maj, så man kan holde agurketiden fra døren på fornem og desværre dyr vis. 2011 byder ellers på masser med gode film, men spørgsmålet er jo som altid, hvor mange som klemmer sig via dansk biografdistributions hænder.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#8 Sevuz 10 år siden

Man slipper ikke igennem et år uden et 'bitch slap' af en dårlige film ^^

Skriv ny kommentar: