De to stjerner i “Dragonball”, Justin Chatwin og James Marsters, udtalte sig for nylig om filmen og om fremtiden for franchisen.

”Jeg håber, at filmen klarer sig godt, fordi min karakter bliver først rigtig interessant i den anden film,” fortæller Marsters. ”Han er interessant nu, men hans rejse er først rigtig udviklet i manuskriptet til den anden film.”

Marsters nævner desuden, at han har kontrakt på at lave tre film, men at han gerne vil lave fem-syv stykker, hvis det er muligt. Han mener, at der er nok materiale til mange film endnu.

Chatwin ser ligeledes “Dragonball” som starten på en franchise, hvor denne første film udover at handle om kampen mellem Goku og Piccolo samtidig er en introduktion til universet.

“Dragonball”, som udover Chatwin og Marsters også har Chow Yun Fat, Emmy Rossum, Jamie Chung og Eriko Tamura på rollelisten, indtager de danske biografer 12. juni.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 MOVIE1000 13 år siden

tror nu det bliver meget godt men vil nok først vente emd at se filmen når den er på tilbud
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Sverkel 13 år siden

Jeg syntes stadig det er syndt at de ikke har holdt sig til den originale historie... :(

Glæder mig dog til at se filmen :)
Gravatar

#3 jesperhp 13 år siden

Bor i Paris lige nu og her får den premiere i morgen:) Og den skal ses! På trods af at det ser ud som om, den ikke har en pind med den originale manga at gøre.
Gravatar

#4 Fjog 13 år siden

Jeg har undret mig lidt over den sene ankomst til DK. Er det pga. den først skal synkroniseres så de små unger kan se den på dansk?

Anyhow bliver det ikke før den er på DVD og jeg ligger med maks tømmermænd at den har en chance for at blive sat på.
Efter at have læst diverse anmeldelser af den lader det til at være en mastodont af en bæfilm!

So all you getting ready to watch this movie, embrace yourselves :)

Skriv ny kommentar: