Monsters mod Aliens” slog i weekenden den eneste rekord, som “Watchmen” formåede at sætte, da den fik premiere. Det blev rekorden for årets største åbning, hvor “Monsters mod Aliens” omsatte for $58,2 mio. mod de $55,2 mio., “Watchmen” omsatte for for tre uger siden.

“Monsters mod Aliens” satte desuden rekorden for 3D-premierer, hvor $32,6 mio. af omsætningen kom fra 3D-visninger af filmen.

The Haunting in Connecticut, The” kom ind på ugens andenplads med $23 mio., mens sidste uges nr. 1, “Knowing”, faldt med 40 procent. “Watchmen” faldt endnu engang 60 procent, men formåede i løbet af weekenden at nå forbi de første $100 mio. i samlet omsætning. Filmen har dog angiveligt kostet $150 mio. at producere.

I Love You, Man” og “Taken” havde begge små fald på henholdsvis 29 og 33 procent. “Taken”, der ligger på 9. pladsen, har samlet omsat for over $135 mio. “Mall Cop” er dog stadig årets foreløbigt bedst omsættende film i biograferne med $142,5 mio.

Ydermere ser det ikke ud til, at den globale finanskrise har gjort sit indtog i biograferne endnu, da den samlede omsætning i biograferne i USA indtil videre er oppe på $2,4 mia., hvilket er 12 procent mere end på det samme tidspunkt sidste år.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 filmz-bigemaster666 12 år siden

hvis watchmen kommer over 300 millioner så går jeg over og ser den i biffen med min far. Fatter ikke hvordan han syndes den ser wierd ud. Han har da set strækt overvuderet film, 10.00 bc, transfomres og andre werid film som han syndes var gode.
I am better known as Erlinggur666
Gravatar

#2 Highland Park 12 år siden

bigemaster666 (1) skrev:
hvis watchmen kommer over 300 millioner så går jeg over og ser den i biffen med min far.

Ja for en films samlede omsætning er jo et direkte udtryk for dens kvalitetsniveau.
Hvis jeg var dig, ville jeg aldrig se en film, der omsatte for mindre end 300 millioner! :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#3 mr gaijin 12 år siden

Det går åbenbart OK for Katzenbergs mission med at indføre 3D i alle biografer. Roger Ebert er kritisk overfor filmen af lige præcis den årsag. Det bliver spændende at se, om det blot er en kortvarig gimmick oder was. Det finder vi nok først ud af, når James Cameron udgiver "Avatar".
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: