Tidligere på måneden forlød det, at Justin Timberlake, Jesse Eisenberg og Andrew Garfield var i betragtning til at medvirke i David Finchers kommende film om skabelsen af Facebook, “The Social Network”, og Columbia Pictures kan nu bekræfte, at alle tre skuespillere skal medvirke i filmen.

Justin Timberlake skal spille Sean Parker, der var med til at grundlægge musiktjenesten Napster og senere blev involveret i Facebook.

Jesse Eisenberg har fået rollen som Facebooks grundlægger Mark Zuckerberg, mens Andrew Garfield skal spille Eduardo Saverin, der var med til at oprette Facebook, men efter sigende blev “forrådt” af Mark Zuckerberg.

Optagelserne går i gang i næste måned i Boston og vil senere flytte til Los Angeles.

Se også: Filmz på Facebook – bliv fan!Vis kommentarer (47)
Gravatar

#1 MMB 13 år siden

Er stor fan af David Fincher. Han har lavet mange fantastiske film: Seven, The Game, Benjamin Buttons, Zodiac og specielt Fight Club, som er blandt mine top 5 film.

Den her film lyder godt nok som en smutter, desværre. Justin Timberlake, nej nej nej! Nå, nu kan jeg vist kun blive positivt overrasket.
Gravatar

#2 aero 13 år siden

Er blevet en stor tilhænger af Andrew Garfield efter at have se ham i "Boy A", og Fincher plejer også at gøre det godt, så er nysgerrig på denne film, men må dog indrømme at en film om facebook lyder lidt... jeg ved ikke forkert i mangel af et bedre ord.
Its structural perfection is matched only by its hostility
Gravatar

#3 ducktorwho 13 år siden

Hm... Jeg kan faktisk godt lide unge Timberlake... og Fincher må da kunne lave en ordentlig film ud af hvad som helst... også et website.

Gravatar

#4 Kruse 13 år siden

Jeg tror bestemt også at det vil være en fejl at afskrive den film allerede, bare fordi at den omhandler Facebook. Hvis Fincher mener at der er muligheder til en god film i Facebook, så vil jeg da give det en chance.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 wimmie 13 år siden

Jeg synes også Timerlake er ganske god - som skuespiller i hvert fald; er ikke den store fan af hans musik.

Jeg er stadig åben over for denne film selvom jeg synes Fincher er ret hit/miss - dog stadig mest hit ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#6 Bohemian 13 år siden

Selvom han måske godt kan få en god film ud af dette, så havde jeg nu håbet han havde givet sig kast med noget andet..
Free in serenity.
Gravatar

#7 Christian Voldborg 13 år siden

Justin Timberlake er en ringe skuespiller. Skuespillere såsom Morgan Freeman, Edward Norton, Kevin Spacey, Brad Pitt, Sigourney Weaver, Cate Blanchett, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo og Jake Gyllenhaal, er blandt de fremragende personer, som David Fincher har haft fingrene i. Dette her er sgu for dårligt.

Hvad nu med "Fight Club II" med 50 Cent eller "Ei8ht" med Madonna?
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#8 Petrescu 13 år siden

Nå ja, hvis man kan lave en film baseret på SIMS, så er det vel også en mulighed at lave om Facebook. Jeg synes måske at Twitter ville være at presse citronen.
Gravatar

#9 Karl Hungus 13 år siden

Folk der har læst Sorkins manuskript syntes tilsyneladende det er fremragende. Glæder mig faktisk ret meget til denne film og jeg mener ikke personligt at Fincher har trådt forkert, lige med undtagelse af Benjamin Button...SNORK!
Gravatar

#10 Lord Beef Jerky 13 år siden

Jeg stoler på, at Fincher ved hvad han laver, når han hyrer en fyr som Timberlake. Hvis PT Anderson kan få en fantastisk præstation ud af Adam Sandler, hvem ved så hvad Fincher kan med Timberlake? Jeg er enig i, at en film om facebook lyder som en kedelig omgang bras, og det er længe siden jeg er blevet fuldstændig fejet væk af en Fincher film, men han er nu stadig en instruktør at hodle øje med, og naturligvis skal jeg også se denne film.

#9 Jeg mener så at Panic Room er en langt værre film end Benjamin Button, men ja... de to er hans værste film til dato.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: